Skip to main content

New Power Vibe je pun pogodak za Byblos!

U laguni toliko zelenoj da se smaragdi posramljeno skrivaju, na broju 1 živi jedan klub koji je Poreč upisao kao stanicu u europskom party hodočašću, Byblos.

 
Od 1962. najstarija diskoteka obale pruža lokaciju za protresti meso i iz desetljeća u desetljeće zori i mijenja se. Ove godine posebna se pažnja posvećuje elektroničkim otkucajima bila reanimacijom New Power programa s prelaska milenija. U novom obliku, izgrađen na temelju prokušanih starih recepata i svježih zvukova, rodio se tako New Power Vibe, program koji donosi nove vibracije na podij stare dame. U revolucionarnoj ideji koncept se pokazao kao pogodak ravno u sridu želje, revidirajući dosadašnji modus operandi u kojem si na podijima uglavnom čekao gostovanja. 

 

 
New Power Vibe za koncept ima ideju da će okupiti nekoliko snažnih imena kao rezidente i dati svakome od njih dovoljno vremena da ispriča svoju glazbenu priču i, bez da te zasipava imenima upisanim u neonskim svjetlima, vraća se samoj esenciji dolaska na party – jednostavnom nepretencioznom uživanju u glazbi. 

 

 
Na posljednjoj inačici 16. srpnja tako se plesalo uz talijansku hose legendeu Paola Barbata, a na atmosferu u koju je omotao Byblosčane možeš navratiti i na galeriju koja je arhivirala sjećanje. Ali tek kada uspiješ je vrijeme da se trudiš još više, ne da staneš. Stoga kako je prekrasna intrinzična kvaliteta koncepta vremena da uvijek na horizontu čeka jedan novi vikend, evo što nas čeka u nadolazećem.

 

 
22. nadnevka srpnja tako je s nama iznova Barbato. Toliko mu se svidjelo da je odlučio još pokoju noć proplesati s Porečanima, Porečankama i onima koji se tako osjećaju. Započinjemo oko jedanaestice, a kao podrška stoje i stalni rezidenti programa Dave Manali i meštar ceremonije Alex Donati. Upade si slobodno uhvati ovdje za 9 eura (cca 68 kn) sve do ponoći dana eventa, nakon čega skaču na 13 eura ( 98kn).
 
 
 
Subota također započinje sve ono strujom pogonjeno i sintetičko na jednoj obali sat prije ponoći i ne staje do 6 ujutro, a u lineup sastavu nalaze se isključivo rezidentske njuške Mike Valea, DJ Aleksija i MC-a Alexa Donatija. Fora za upade je ista kao i u petak, pa da ne scrollaš, izvoli, navrati baš ovdje.
 
 
 
Uživajte nam u novim noćima i zorama na provjerenom starom flooru! Dobrodošli u Byblos!
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop