Skip to main content

Nikad bogatiji vikend elektronike u Zagrebu!

Nemamo pojma gdje ti konkretno partijaš, ali mi smo odlutali u sanjarenja o klonovima koji dijele ista sjećanja da bismo mogli biti na svakom zagrebačkom plesnom punktu ovoga vikenda.

 
No kako je ova SF instanca još daleko u nacrtima suvremennih Dr. Frankensteina morat ćemo se zadovoljiti time da ćemo neke stvari proživjeti preko vas.
 
Pa gdje ti parkiraš svoju party ekipu ovaj vikend? Ako još češkaš tjeme donosimo poprečni rez podija koji te zovu.
 
Ovaj divni sunčani petak, 15. travnja, označava kraj radnog/studentskog tebe trubljama u kultnom Aquariusu u kojem beskonačno dugi i dobri stup scene Astralis udružuje snage s Hard2Core ekipom na dva flora. Hard2Core za tebe dovodi Flamea, Blurixa i Mad As Hattera, dok Astralis stiže s Damirom Ludvigom, M-Run Live i Go Cutom, a nakon 5 ujutro podij preuzima Trance2gravity party uz Narda, RFL-a i Tony Taylora.

 
Masters pak otvara vrata uz slavlje jedne magične sedmice i to one 7 godina postojanja Reforma- Part I. Reforma lomi, mrvi na sastavne elemente i iznova preslaguje elektroniku uz osnivače Luku K i Dj Nicolea i laureata tvrđeg zvuka Valentina Kanzyanija. 

 
DEPO klub još jednom orbitira oko jezgre Elektrona uz Ceta, Tea Haroudu, imenjaka mu Tea Zvera i Teychee, dok Opera umjesto tenora i komorne glazbe za vaše uši dovodi oca deep housea s 20 godina iskustva za pultom i u studiju, Charlesa Webstera, kojem podršku pružaju Antonio Zuza i Ilija Rudman.

 
Subota dočekuje Sunce uz event, koji iako se ne odvija u gradu podno Griča, vrijedi spomenuti. Riječki OKC Palach tako s početkom u 10 sati održava još jedno prekrasno druženje na sajmu ploča, pa vinilofili i vinilofilke, znate kamo prije izlaska.
 
Četrdesetogodišnji pratitelj zagrebačkih izlazaka i kulture plesa i subota, KSET, pak grije do usijanja na hrvatskoj varijanti one specifične sobe s bojlerom. Kotlovnica, započela prethodne godine sadi svoje sjeme ne zagrebački krajobraz scene promjenom načina na koji plešeš. Pult usred podija, dvije GoPro kamere, live stream i 7 DJ-a koji donose 8 sati elektronike. S nama se u kotlu miješaju rezidenti kotlovnice, Mradar i Ante Mucic M. u b2b warmapu i zatim preuzimaju Funk Guru, Yesh, Tvrtko i Basta te Akuul.

 
Ako si ikada bio na stvarno dobrom afteru znaš da je ponekad bolji od partyja. Baš na ovoj emociji nastaje ABOP (After je Bolji Od Partyja), audio-vizualna senzacija koja će u Tvornici Kulture proslaviti svoj prvi album.

 
Das Haus donosi Das sjajnu glazbu na Balkan Goa Fanatics Pres. Neogoa 5th Anniversary a s nama su na slavlju pet godina posvećenosti isključivo goa trance eventima Morphic Resonance, Veasna, J.I.S., Imba, Screwlose, Lunar Dawn, Nova Fractal, Mania vs Ezoterica, Pagoan i Stevo.
 
U Zagrebačkom Sirupu zalijepit ćeš se na floor i ekstrahirati svog unutarnjeg plesača uz EKSTRAKT PRES. DIMENSIONS FESTIVAL LAUNCH PARTY uz jednog od temeljaca europskog techna Mortiza von Osvalda, a iz Ekstrakt tabora stižu Ganik, Labud, Mimi i Novell.

 
Tabooljani i Tabooljanke pak ove subote plešu u mjesecu velikana na prvo veliko ime glazbenog Partenona, a s tobom do zore je kozmopolitski lutaoc pultevima iz susjedne nam BIH, Mladen Tomić, dok tri domaća koji su za pult stala još poderanih dječačkih koljena i gradila scenu koju vole, Kiki, Frajman i Felver bacaju svoj The Best Of set u prostorima DEPO kluba.

 
To bi bila probrana zagrebačka krema party vikenda, a za vrijedne prste koji pošte primaju u drugim gradovima tvoje lijepe zemlje skokni na KS Kalendar po više infa. Ovo je posljednji vikenda da ćeš ikada biti ovako mlad, ne daj mu da procuri kroz prste!
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop