Skip to main content
  • alt

Nova godina, 20 DJ-a, 2 floora?

Čini se miljama daleko, zar ne? Gdje je još Nova? Još nismo ni zagazili u gunđanje jer se grad u kapitalističkoj maniri posipava lampicama mjesec dana prije Božića.

 
Neki od vas su možda ove godine zaključili da su prestari za partijanje i da će doma pod dekicom gledati novogodišnji program i zaspati prije ponoći. Dok čekamo da oni shvate da nikad nisi prestar za party za vas druge donosimo prijedlog gdje bi se mogli zateći na najluđu noć u godini.
 
Radi se o NYE Croatia Festivalu koji se po prvi puta odvija u Zagrebu. Posebno je načinjen kako bi ljubitelji elektronike mogli dobiti najbolji mogući ulazak u novu rundu od 365. Preko 20 izvođača iza pulta, dva odvojena stagea između kojih se nalazi Chill out zona, klopu, cugu, ponoćni šampanjac… sve ćete ovo naći na dvodnevnom partyju u Boćarskom domu.
 
Kao headlineri gostovat će velikani poput Thomasa Golda i Marka Knighta a na Re:Forma! stageu će vas dočekati već dobro poznati programi s naših prostora Astralis i Tranceport.

alt

 
U postavi su još i Jewelz & Sparks, Weiss, Adrian Hour, Doorly, Mark Storie, Just Kidding, Golddigers, Damir Ludvig, GO CUT, TCTS, Plastic Funk, Kosta Radman, Nicola Moreno, Vanillaz, The Golden Boy, Gavin Woo, Applebottom, Comfort, Van Pelt, Joe 2 Shine…
 
Putem ENTRIO teama možete nabaviti svoje ulaznice po jefitinijoj cijeni od 219kn za jedan dan, 299kn za dva dana ili pak šmensi VIP ulaznice od 399kn za jedan i 599 za oba dana novogodišnjeg ludila. Rano ptičaštvo će trajati do 5. prosinca, nakon čega će cifre rasti, pa ako želiš protresti perje u ovom elektroničkom gnijezdu znaš to ti je činiti. Ulaznice su dostupne i u Re:forma fitess centru i na službenoj stranici NYE Croatia Festivala. Svima koji se pridruže NYE obitelji želimo noć za pamćenje, puno dobre glazbe i odlično društvo!
 
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web