Skip to main content
  • atmosfera
  • 17.09.2012.

Novi vikend izazov u centru Zagreba

Novi vikend program okupit će zagrebačke ekipe DJ-eva koji će posjetiteljima ponuditi jednu sasvim novu dimenziju ultimativnog clubbinga u atraktivno uređenom interijeru kluba Cranberry.

Naslovna foto

atmosfera

Ove jeseni, točnije od subote 22.09.2012. Zagreb će u samom centru postati bogatiji za još jedan posve novi vikend program koji će se pod nazivom "CRANBERRY WEEKENDER" održavati svake subote na prvom katu atraktivnog kluba Cranberry Bar u Ilici 45.

Veliko otvorenje ovog programa pod imenom CRANBERRY WEEKENDER "Grand Opening Night" u subotu 22.09.2012 pripast će novom programu pod imenom "CLUB CULTURE" a kojeg su zajednički osmislili već uigrani i iskusni tim DJ Kristijan Frković Frx (MTV HR, Radio 808) i Damir Cuculić (Top DJ Mag, Future Shock 2001, Future Sound Of Zagreb, Body & Soul…). Ovaj program pod sloganom "Club Culture House – Outter Limits" ponudit će spektar kako starije tako i recentne house glazbe koju će prezentirati rezident programa FRX sa svojim gostima. Za prvi put gosti su poznati i dokazani zagrebački house dvojac: član legendarnog Body & Soul tima Active Line Six i Mario Amarillo rezident Aquarius Kluba Zrće.

{soundcloud}https://soundcloud.com/marioamarillo/mario-amarillo-dope{/soundcloud}

Već slijedeće subote 29.9.2012 premijeru će imati još jedan sasvim novi program pod imenom "ABSTRACT CLUBBING" a iza kojeg stoje trojica zagrebačkih DJ-a: Nick Milly, Ivica Petak i E Jay Maminho. Treći član"projekta "CRANBERRY WEEKENDER" je još jedan poznati program sa domaće scene "SICKO DISKO" "mjesto gdje house susreće disco, gdje electro po ramenu tapša indie a iz prikrajka koji put vrebaju techno i breakbeat" a na kojem će rezident programa DJ Marjan Matković Marmat svoju publiku uvijek iznenaditi sa dva nova DJ gosta.

{soundcloud}https://soundcloud.com/ivica-petak-1/ivica-petak-overexposed{/soundcloud}

Cijena ulaznice za sve programe će biti samo 20kn do ponoći i 30kn poslije ponoći.

Svake subote i nedjelje ujutro u istom prostoru počevši od 23.09.2012 od 05h pa "do kad to posjetitelji budu tražili" započinje i najpoznatiji zagrebački "after" program "MASTER AFTER PARTY" za sve one kojima nikad nije dosta zabave i dobre plesne glazbe. Za vrhunsku zabavu i glazbu pobrinut će se tvorac i resident ovog programa Robi Silva i gost Martin Crneković Martyn Negro .

Svi posjetitelji svih subotnjih programa moći će svaku nedjelju ujutro od 05h ako žele posve besplatno ostati u klubu i nastavljati se zabavljati i na Master After Party-u.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk