Skip to main content
  • 24.04.2014.

Otvorenje Kantine.Sirup, Escape i Road to Barrakud

Nakon uskrsnuća, drugo izdanje Escapea ovog petka 24.04. ulazi duboko i tvrdo.

Piše: 


Težište kuca na techno, korozivni acid, industrijsku mašineriju i tamne perspektive. Dvojici residenta s prve večeri Basti i Garsu pridružuju se zavjerenici Slide, Dubok i Buzdovan, spremni za prodor u tunele Sirupa. No, to nije sve – ovaj put zabavu započinje već u 18h i to u novoj Kantini.Sirup, koja napokon otvara vrata. Glazbeni program pod nazivom Viniliziranje izvodit će šareno društvo puštača pod imenom Friendly Neighbourhood DJs, uz besplatan upad do 00h i starta Escapea u glavnom klupskom prostoru.

Kantina.Sirup: upad free
Escape Sirup: participacija 30kn

U subotu, 26. travnja, nastavlja se serijal slavljeničkih UES Clubbing evenata. Nakon početnog partija u Sirupu te izleta u Pogon Jedinstvo i klub Mikser, UES se vraća u Sirup i predstavlja Barrakud festival. Tom prilikom kroz fuziju techna, deep tech housea, duba i electronice vodit će vas ljupka techno princeza Miss Sunshine koja se taman vratila sa uzbudljivih nastupa u Berlinu i Parizu, zatim strastveni zaljubljenik u techno Pete Dux koji nastupaju i na samom Barrakud festivalu. Uz Sunshine i Pete-a, u Sirupu vas očekuje i dobro znani dvojac MMMeniga i Funk Guru.
{youtube}Km2EGvM3pmo{/youtube}

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk