Skip to main content
  • Sensation
  • 20.05.2011.

Ovog vikenda nosi se bijelo

Petak prednost daje zvijezdama svjetskog glasa Kosheen i Sonique koje dovodi tim Secret Cluba na kineski paviljon Zagrebačkog Velesajma, dok je subota u znaku bijele vizualne senzacije koja nam je ovog puta bliže nego ikad u bijelom gradu Beogradu.

Piše: 

Naslovna foto

Sensation


Za line up ovogodišnjeg Sensationa kažu da je bolji nego ranijih godina uz Mr. Whitea, Chuckiea, Sander van Doorna, MC Geea, Fedde Le Granda i Sebastian Ingrossa očekuje se preko 3500 ljudi iz 42 zemlje svijeta u kojima su se karte prodavale. Ne zaboravite obavezno pravilo „Be part of the night, dress in white”.  Ukoliko ne putujete na „Ocean of White“ izbora ima na pretek.
{youtube}5BwHR3t0iMM{/youtube}

Petak uz eksluzivni  party Secret Cluba u Zagrebu se možete zabaviti i u Sirupu uz Maryja i Alena ili pak uživati u još jednom izdanju Freilaufa u Mastersu kojeg upravo svojom posjetom možete spasiti od zatvaranja, a Masters će Vam se odužiti uzbudljivom svirkom Jeremy Undergrounda i Jogarda. Funkerman će rasturiti Ravelin u Dubrovniku, Dejan Miličević Mali urbani festival u Sisku, a i susjedi svoje konje za utrku imaju. U Sarajevskom Domu mladih gostuje Hernan Cattaneo, a u Ljubljani Sebastian Ingrosso i Cosmic Gate.
{youtube}rmUA6_rwT10{/youtube}

Nakon godinu dana stanke u subotu se ponovno održava Under The Bridge – Sava Music Festival u Zagrebu na kojem uz pregršt domaćih bendova nastupaju i Trip to Zion Dj crew. Štinjanska tvrđava Punta Christo u Puli organizira dinamičan program uz raznovrsne stilove na 3 floor-a uz Menigu, Teddy-Leeja, L Jaya, lokalnu podršku 2steppaz/King Shango Sound i cijenjene goste Balkan's Hi Fi, rezidente DJ-e zagrebačkog kluba Sirup Pytzeka i Arszenika, pulskog DJ Uniquea te domaćine Digitron Sound System.

U osječkom Bastionu gostuje Gramophonedzie, u rovinjskom Galleryju Technasia, Psychopaths (Lemon Vs. Mark Ash), Chiko, Krekman, Borut i Bebetto, a kako smo već spomenuli i u subotu možete svojom posjetom pomoći Mastersu da preživi. U Splitu je se ove subote sluša Acilectro zvuk i njegovi predstavnici – Pille, Lushi, Feta i Miro, dok sentimentalni Sergej u Sirup dovodi svog dragog gosta Andrew Weatheralla.
{youtube}5_ibl3ZV4Ao{/youtube}

Spojite putovanja i izlaske, upoznajte gradove i njihove izvođače, gdje god ovaj vikend odlučite pronaći sebe ne prihvaćajte kompromise – hedonizam se cijeni.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2