Skip to main content
  • 24.06.2016.

Party nacrt – Ljetna shema zrćkog Aquariusa

Davne 1992. u Zagrebu su se uz škripu šarki otvorila vrata jednoga kluba koji je postao institucija sam za sebe, samo da bi točno desetljeće kasnije svoj recept slavlja života preselio na najrasplesaniju hrvatsku plažu.

 
Klub koji je kroz beskonačne noći na podijima pod otvorenim nebom postao poznat kao mjesto na kojem after nikada ne staje s vremenom se profilirao i kao globalni party punkt ponad čijih podija opremu rado raspakiravaju i globalni najveći, a mi smo ovdje kako bi vam dali smjernice za planiranje godišnjih.
 
Nadolazeći srpanj tako sprema svoga 11. nadnevka nastup Shapov & NEW_ID pod Axwelovim Axtone jedrima da bi 18. u sklopu istog projekta pulteve preuzeo Dave Winnel. Već naredna ponoć za pult dovodi Nizozemca koji u strastveni ljetni pojubac gura elektroničke i tropske ritmove, Wiweka.

 
Srijeda 20. srpnja donosi i jednu ružu. Ruby Rose je tridesetogodišnja Australka koja je eksplodirala nakon što se pridružila ekipi Orange is the New Black, a jednako eksploziovna je i za putom i kao borac za ravnopravnost LGBTQ zajednice.
 
25. je vrijeme za još jednu Axtone epizodu i ovoga puta tijela zvučnim valom pomiču Meg i Nerak, dok 31. sjeda na kalendare za sve one neobične, pomaknute, čudnovate nekonformiste na festivalu koji upravo slavi njihovo crno runo nasuprot bijele većine, Black Sheep Festivalu, koji urla kroz 4 kluba sve do 3. kolovoza.
 
Kako smo ugazili već u kolovozne dane vrijeme je i da najavimo prvu veliku floor detonaciju. 7. kolovoza tako stiže karizmatični house duo Pep & Rash koji čine DJ-i Jesse Heresy and Rachid El Uarichi, dok 8. kolovoza za sve one koji su srpanj proveli u uredima stiže repriza Shapova i NEW ID-a.

 
9. si slobodno ubilježi na kalendare i potrudi se da te autobusi, kabrioleti, karavni i tačke docukaju do Paga jer u Aquariusu preuzima Fedde Le Grand, a uz njega tu su i Merk & Kremont. Narednoga dana već s nama je Moksi da bi 15. kolovoza do vodene površine iz zvučnika zatreštao bivši mafijaš Axwell sam.
 
Za ovu rundu infa stajemo na polovici kolovoza i kao šećer na kraju najavljujemo zvučnu bombu mračnog crnog tržišta monopolista zvukom koja jest Cartel, a detonatore u rukama drže Kryder i Tom Star 16. kolovoza.
 
Pa dođi, pleši, živi, voli. Dugo dani, vruće noći, hladna pića, avanture, vjetar u kosi, oči uprte u pučinu i ruke u zraku! Dugo toplo ljeto i Aquarius zovu!
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2