Skip to main content
  • alt
  • 11.09.2015.

Party vikend plan i program

I vrijeme je za što? Ako ste pomislili vikend preporuku, u pravu ste, ako niste sada znate!

 
Pročačkali smo za vas najbolje što se događa diljem tvoje lijepe zemlje da vi ne biste morali i kako bi vam ostavili više vremena da nazovete svoje i okupite ekipu za još jednu noć ponovnog povezivanja uz glazbu nakon beskonačno dugog tjedna. Za sažeti info skok na KS kalendar. Pa krećemo:
 
PETAK
 
DISCOPATIA NO. 7 DANI IČIĆA
 
alt
 
Nakon tri godine lutanja i traženja svog glazbenog mjesta Discopatia se vraća kući u jedno od slikovitijih opatijskih mjestašaca zaigranog nježnog naziva Ičići. Zašto je ovo 7. izdanje toliko posebno? Jer će Discopatia po prvi puta zaurlati kao open air. 7 je mističan broj oplodnje, sreće, života i napretka. Sedam je dana u tjednu, sedam je svjetskih čuda, sedam je bilo patuljaka i samuraja, a ovo je sedma Discopatia na sedmim Danima Ičića!!!!! Za pultom čekaju Amor, Danny Glavan, Ko Mar i Mo’ Funk & Asta NOva LIVE
 
DNB Konferencija #003 @ AKC Medika
 
alt
 
Jednom godišnje okupi se krdo istomišljenika, onih uronjenih u d’n’b koji ne mogu ni dana bez beata kako bi postali dio fantastičnog događaja preraslog u najveću platformu proliferacije d’n’b kuture u Lijepoj Našoj. Dvadeset lica, dvadeset osobnosti, jedna strast i ples dok te bedra ne izdaju u AKC Medici. Za više infa i cijenjene lineupaše, jabučicu ovdje.
https://www.klubskascena.hr/aktualno/najave/dnbkonferencija-003-akc-medika-08092015
 
Friday Grooves
 
alt
 
Možda nije Scarlet, ali je splitska O’hara. Balansirajući na liniji između tech housea i funky techna, s štukaturom basa stiže nam resident DJ Moondancea i Bačvice Beach festivala, ona kojeg ste mogli pecati i na Ultri i osnivač bombe od labela “Family Grooves”, Silvio Hrabar. Uz Silvija tu je i splitski Dragan Ivčević poznatiji među elektroničarima i kao Feta. krenuo je kopati po acid jazzu i funku da bi se naposljetku nemirno srce smirilo u Acilectro ekipi u kojoj je posvećen deep house i tech house zvuku.
 
Pure Electro & Musica Obscura 6th Anniversary + Season Opening
 
alt
 
Duboka, šašem beata obrasla, Močvara vas pak poziva na nešto mračnije i opskurnije naličje elektronike uz dark electro, EBM, industrial, futurepop, dark wavei synthpop. Šesti roćkas, dva floora i malo ljepljivog ugodnog mraka za one koji nemaju potrebu stalno se smješkati svijetu.
 
Silicone Soul – DEPO klub
 
alt
 
Pult legende u nastajanju DEPO kluba pak preuzima Silicone Soul. Originalno kao duo bivši punk rockeri zajahali su elektronski house val i svojom eklektičnom prezentacijom tech-housa servirali su okus soula disco house naciji. Momci koji su se upoznali u osnovnoškolskim klupama s vremenom su raspleli glazbene piplke tako da ćete na podiju čuti Greamea Reedia koji je preuzeo nastupe. Kao pult podrška tu je i Mataya.
 
Toolroom Live
 
alt
 
Duboko duboko na jugu smjestio se jedan od bisera. Dubrovnik uz povijesno središte tisuća među zidove zarobljenih sjećanja i priča postaje i ono elektroničko i to ne malom zaslugom Culture cluba Revelin. Tako ovoga petka uletava Mark Knight, tata Toolroom Recordsa a pridružuju se i Prok i Fitch, DEPhilipe, DBA, Audiometric i Phiberoptic.
 
Trance Unity 3: Sunset to Sunrise
 
alt
 
Kako je baš sjajno ponekad pasti u trans i pustiti da vanjski svijet postane bijeli šum pozivamo vas u Taboo club gdje se okrećemo spram vladara dana i noći na nebeskom svodu. Šećemo zajedno od progressive, uplifting i tech Trance zvuka do psy i goa Trance vibracija, a za vas trance induciraju Sunlab, Moonsouls, RFL, Nomix, Kodra, Aerial Tribe i Lunar Dawn.
 
 
 
SUBOTA
 
Subotina House Beats Festival
 
Na parkirališu robne kuže u Buzetu okuplja s ekipa koja zajedno tone u house i to potpuno i apsolutno free. Jedan oldschool na otvorenom preuzimaju Luke, Zokki, Alex Bellini, Neno Housecrecy i Sandro Bassiato, D3nd & FeHO.
 
Aurora Summer Closing 
 
Ljetne noći su prošle, tisuće i tisuće stopala napisalo nova sjećanja u mraku podija i vrijeme je da se štafeta preda klubovima dublje usađenim u kontinent za jesenske partyje koji tek imaju doći.
 
Na spuštanje zastora Aurore u subotu, 12. rujna, dolazi apsolutno i potpuno nezamjenjivi Marko Nastić kojem podršku pružaju naša velika glazbena institucija Pero Fullhouse, Edy C, ponosni tatica Decoded Recordsa i Butters kao dio Decoded obitelji. Za više detalja hop ovdje.
 
CONNECTION @ DAS HAUS
 
alt
 
Kolaboracija za sami kraj ljeta i početak nove jesen / zima sezone između momaka iz Reversed Sentence-a i Technology-a. Odlučili su ujediniti snage i spojiti različite priče u jedan futuristički roman u najunderground Zagrebačkom podrumu. od 23 sata za vas su tu na DHC 1 Flooru: Herya, Bronski, Mario Novak, Reversed Sentence i na DHC 2 Flooru: Lag, Cet, Dots, Technology Crew b2b Special.
 
Positive Vibrations
 
alt
 
U susjednom nam Sarajevu u Kaktus kući Rock ‘n’ Rolla vrijeme je za hvatanje pozitivne vibre. Kako je sve u svijetu vibracija i energija pazi koju loviš. Da bi sve u tebi sjelo na mjesto ove subote pobrinut će se Haris Čustović, Wedran, Focho, Atonic.
 
RAVE”N”ROLL @ DEPOklub, Zagreb
 
alt
 
Neumorni buntovni djed rocka naklonio se i načinio mjesta sinku raveu i DEPO po oporavku od petka baca novi Rave ‘n’ Roll dok prste iza miksete pucaju Zoky, Teo Zver i Teo Harouda.
 
NICOLE VS PYTZEK @ MASTERS
 
Sudar titana, Reform i Burek u klinču ove subote donose zvučnu borbu na kojoj snage odmjeravaju Nicole i Pytzek.
 
Urbane Jeseni U Sklopu Vinkovačkih Jeseni
 
alt
 
Vinkovci slave tradiciju po 50. puta na Vinkovačkim jesenim ali paralelno skidaju šešir i kulturi mladenaštva i slobode na 10., po redu Urbanim jesenima. ovoga puta šator preuzima veliki slovenski boss Valentino Kanzyani a tu su i Alen i Adam i Onio.
 
Wild Card w. ADOO / POCO LOCO / SENNO
 
alt
 
Kada se Taboo oporavi od ludila petka, vrijeme je za prevaljivanje novih tajni preko jezika uz jockere zabave koji mogu bilo koju emociju pretvoriti u bilo koju drugu. Karte na techno stol bacaju Adoo, Poco Loco i Senno.
 
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2