Skip to main content
  • 6.04.2015.

Paul Van Dyk u Dubrovniku

Jedan od najpoznatijih svjetskih DJa, Paul Van Dyk nastupit će u dubrovačkom Culture clubu Revelin.

Piše: 

Riječ je o DJu koji je dva puta bio na prvom mjestu liste Top DJ mag, a nedavno je objavio novi album “The Politics of dancing 3”. Nastupao je nekoliko puta pred milijun okupljenih, ponajprije na berlinskom Love Paradeu i dočeku Nove godine u Rio de Janeiru. Nominiran je za Grammy 2005., a u petnaestak je godina karijere u svijetu prodao milijune albuma. Van Dyk je kao remikser surađivao sa svjetskim glazbenim zvijezdama kao što su Madonna, Depeche mode, U2 i Linkin park.

Dubrovačka ga publika pamti po spektakularnom nastupu u Revelinu, 2012. godine. Svedočio je životu u podijeljenom gradu i bio sudionik povijesnog pada Berlinskog zida. Miljunski auditorij gledao ga je dok je izvodio "We are One" na ceremoniji proslave ujedinjenja Njemačke.

>PAUL VAN DYK
>DANCElectricPHILIPE
>AUDIOMETRIC
>dBA
>SPEED
>PHIBEROPTIC

U Revelinu su ovoga ljeta potvrđeni i nastupi Fedde Le Granda, Marca Baileya, Roger Sancheza, DJs from Mars i mnogih drugih. Rane ulaznice za nastup Paul Van Dyka 28. kolovoza dostupne su u sustavu Eventima po cijeni od 100 kuna.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk