Skip to main content
  • 2.09.2016.

Početak party jeseni u Zagrebu!

Jesen se već dere tamo iza ćoška u svom šarenom šuškavom ruku, maše ti ko onaj stari frend i urla "Pa de si care, lave, legendo!". Šarenim stolovima i hrpom voćki i povrćki kojima te zasipavaju bake i djedovi pridružuje se jednako šareni party program Zagreba!

 
Večeras rujansko plovilo rumenih i ispljsukanih obraza šalje na put avantura i Masters uz "Fuck Your Dreams, This is Heaven" party, a s tobom su Sergej, Pepi Jogarde, Felver i Vladimir Jr. Miler. Sočna zvučnost Boogalooa sprema Future Scope Small Room Events, a tu su Dundov i Shi Pe, dok Depo kreće s tradicionalnim Tech D House programom uz zvuke Dava, Bronskog i Matye.

 
Kada subotnji sumrak odškrine portale demonima plesa zagrebačka Močvara te vodi duboko u Bass Experience gdje su potpuno besplatno za tebe za pultom Brat Leeks, Zlee, What The Funk i Jan Becele, a Masters u subotnjoj inačici zove na Cycle na jedan rođendanski all nighter Jana Kinčla Zeroa. 

 
Depo pak nemire smiruje old school regresijom na već viđeno u "DEJA VU : "The Best Of Old School" /B2B Vinyl Special/", a s tobom su CET b2b Teo Harouda, Kiki b2b Ivan Komlinović, Mr. DJ Dario b2b Damir Ludvig, a čeka nas i bomba jednog revivala i ustajanja iz pepela, jer novu party sezonu i novu eru započinje i legendarni Best uz Cartel kojim rujan otvaraju Alex Kenji, Tube & Berger i Manuel Moore. Za sve vas usmjerene na Tabooljanje i najafterastije aftere zagreba otvorena su i vrata podzemlja u Taboou pa skokni na plan i program ovdje.

 
Sve je ovo samo preludij bogatoj zagrebačkoj plesnoj jeseni, prvi taktovi remek djela čiju ćeš punu sliku osjetiti kada tvoje ulice zasipa snijeg a party lokacije ostaju jednako vruće uz domaća i strana imena na lineupu, uskoro nam se vraća i Das Haus, AKC Medika se priprema na DNBKonferenciju narednoga tjedna, a ptice šuškaju i o nekim tajnim partijima. Već idući vikend Tresor će proslaviti 25 godina u ex tvornici Munja, a Boogalo sprema prvu bombu. Jesen u prostoru ex Katrana sredinom listopada dovodi i novo izdanje FSOZ-a na 6 floorova, a početkom studenog struja i note bijesne i na Illectricityju, dok sredinom studenog plešemo na golemom slavlju 15-ice tvoje Klubske.

 
Za sve party detalje koji su se lijanama slili do nas da bi ih megafonirali do vas skokni na Scenin Kalendar. Nađi svoj otrov i pusti da te ubije! Enjoy i sretna vam predjesen!
 
 
 
 
 
wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2