Skip to main content
  • 18.06.2011.

Posljednji party u Boogaloo – Reunion

Četvrto izdanje Reunion partya 18. lipnja, će ponovo u klubu Boogaloo okupiti najbolja imena domaće elektronske scene, na čak 3 različita floora. Ovo je ujedno i posljednji party ove sezone u klubu Boogaloo, tako da se vidimo ponovo krajem ljeta! Ovaj jedinstveni događaj predstavit će Vam spoj najuspješnijih klubskih programa u gradu Zagrebu, u posljednjih 10godina.

Piše: 


Tako će Vas na 3 različita floora dočekati najbolji predstavnici poznatih kultnih programa Perfection, Hard Work, Kraljevstvo, Body&Soul, Stereo Studio, Astralis, Liquid, F-Scope, Old School… Ovom prilikom iznimno na 3.flooru možete očekivati i trance/dub step/drum'n'bass stilove! Vrlo rijetka je prilika vidjeti i ćuti ovakvu ekipu zajedno na jednom mjestu, stoga ne propustite ovaj vrhunski događaj, i podržite domaće dj snage na partiju za pamćenje- REUNION IV!

LINE UP:

BIG FLOOR

(TECHNO/MINIMAL/TECH HOUSE)

TOXIC

MAMINHO

MARY

GO CUT

 

BODY & SOUL FLOOR

FRX & ALEN

 

TRANCE/DUB STEP/DRUM'N'BASS FLOOR:
Basta (Protokol)
Odium (Protokol)

www.mixcloud.com/protokol

+ EXTRAS:
VIDEO PROJECTIONS
CIJENA ULAZA: 35KN DO PONOĆI/ 50KN IZA

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2