Skip to main content
  • alt
  • 28.10.2014.

Posljednji pozdrav u F Clubu 31.10.

Vještičje metle, kotlovi, opskurne pojave, grozomorne budneve i šišmiševo krilo… ili oproštajka u F-clubu?

 
F Club vas 31., zadnjeg dana mjeseca u kojem lišće pada, zove  k sebi da vas ne bude strah na ovu sumnjivo mračnu noć u kojoj je sve moguće. Oko 23 sata počinje jedan party poštovanja. Skidanje kape i posljednji pozdrav curama koje vam već godinama uljepšavaju duge noći, Kristina Kusaković i Inga Vargaš.
 
Dame su odlučile da su njihovi dani u F Clubu odbrojani i da je vrijeme da ovu oazu glazbe, mira i prijeteljstva povjere na čuvanje nekim mlađim rukama čije vrijeme tek dolazi i čija imena će glasno izgovoriti nakon oproštajke. Kući se ne ide dok zadnja stopala ne svisnu na podiju. 

alt

 
Na ovu, emocijama natopljenu noć, možete se odmoriti i od sebe samoga i postati na jednu večer netko drugi. Zamaskirajte se da vas ni vlastita majka ne bi prepoznala jer znate kako kažu: “Daj čovjeku masku i pokazat će vam svoje pravo lice!” Mi vas volimo svejedno sa maskama ili bez njih i nadamo seda se vidimo u ovoj ludoj ludoj noći upetak za posljednju vrtnju po podiju sa starom gardom: Kiki Militantnom, Fabianom Jakopetzom aka Dechkom, Matyom, Lupusom btj-em, Branosom i Sinom. Puno pusa od ženskog stupa F-cluba.
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2