Skip to main content
  • 5.12.2014.

Povoljnije ulaznice za Doček nove godine u Splitu

Kristina Lalić iz Beograda, jedna od najpoznatijih regionalnih DJica, koja je već oduševila splitsku techno publiku, nastupa u klubu Jungla na najvećem techno dočeku u Dalmaciji.

Piše: 


Pridružit će im se provjerene snage Edy C, Okac, Galinac Galinac i Pero FH. Broj ulaznica je ograničen. Rezervacija stolova na: rezervacije.jungla@gmail.com. Ulaznice u pretprodaji po 70 kn preko Klubske scene. Javite nam se u "inbox" na Facebooku ili pošaljite mail na clubbing@klubskascena.hr, sa svojim brojem mobitela, te ćemo se u najkraćem mogućem roku javiti.
{youtube}i0q-pSznNos{/youtube}

Kristina Lalić gazi kroz život uz glazbu, završava glazbenu školu, pleše balet i pjeva u zboru sve dok elektronika nije pogurala u sjenu sve osim blještavih pultova i basa u njenoj specifičnoj mješavini housea, tech housea i techna. Od tonske tehničarke interesi su je malo po malo upravljali prema tome da postane glazbena urednica u emisiji Belgrade Clubbing, kojom stručno kroji dane beogradskim partijanerima. Njeni prvi gostujući miksevi bili su puštani na Frisky i Proton radiju, a sada se svakog mjeseca može čuti Kristinin “Essential Mix Session” na CrossFm-u. Ni gospođica Lalić nije stranac na festivalima i mogli smo je gledati na Exitu, Easy Trigger festivalu i ujedno je i članica organizacija Hear.It.Feel.It.Move.It. i Re-Start.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2