Skip to main content

Povratak programa Body & Soul na novu lokaciju

Body & Soul je bio prvi klubski house program u Hrvatskoj koji je uspješno startao 22. lipnja 2002.g. na prepunoj ljetnoj terasi cluba 'The Best'.

Piše: 

Naslovna foto

Frx


Od tada pa na dalje sljedećih je godina bio glavna klubska rezidencija svake subote u spomenutoj discoteci sa 6 poznatih zagrebačkih resident DJ-a : Active Line Six, Alen Kranzelic, Nikola Fuchkar, Kristijan Frković Frx, Toxic, Grade . B & S projekt je osmislio i pokrenuo Damir Cuculić ( Top Dj Mag, FS2001, FSOZ…) sa ciljem da se prije svega ponudi jedan kvalitetan i drugačiji house program za subotnji clubbing.

U povijesti B & S nastupila su i neka od velikih svjetskih DJ imena kao što su: LLORCA, JORI HULKKONEN, PAOLO MOJO, SHAPESHIFTERS, DAVE MANALI, IAN POOLEY, FREEMASONS, PHATS & SMALL…

Osim odlične klubske glazbe, B & S je nudio i druga zanimljiva iznenađenja u obliku raznih glazbenih, plesnih i vokalnih performancea. B & S je bio godinama najposječeniji i najprestižniji klubski program u gradu, te i dan-danas slovi za 'kultni' HOUSE Clubbing program.

BODY & SOUL, legendarni klubski projekt nakon višegodišnje stanke ponovno će postati nezaobilazna "HouseClubbing" destinacija u Zagrebu za sve ljubitelje vrhunske i najkvalitetnije starije i novije house glazbe. Od 8. listopada pa nadalje svake subote u listopadu Top DJ Mag VIP Club vam predstavlja BODY & SOUL u novootvorenom, prestižnom GROOVE klubu u samom centru Zagreba, Petrinjska 4. U ugodnom i ekskluzivnom ambijentu uz vrhunski sound & light, pozivamo sve stare i nove frendove, naše fanove, sve istinske "house music lovers and clubbers" na najbolji HOUSE tulum u gradu za koji će se pobrinuti ponovno okupljena ekipa poznatih B&S resident DJ-a: Alen Kranzelic, Active Line Six, Kristijan Frković Frx, Tomo Tom, Grade, Nikola Fuchkar.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop