Skip to main content
  • 22.08.2016.

Predjesenski naklon plesu u Taboou!

U metronomima srca otkucavaju posljednji taktovi ljetnih nota zapaprenih koktelskim majstorijama podno otvorenog svoda, s pogledom uprtim na pučine koje zovu i internacionalnim avanturama po zabačenim uvalama.

 
Postoji nešto magično privlačno u prvim natruhama jeseni, u prvim mirisima hladnije kiše na tlu, nešto meko i sveprožimajuće, mirno i spokojno kao kada te grli netko koga voliš svakim atomom sebe. Pješčane plaže i neurone slijepljene mirisima ribe i kreme za sunčane iznova mijenjamo asfaltom, burekom i dvojbama bih li trebao ponijeti jaknu, nebo mi izgleda sumnjivo. Vruće egzibicije zamijenjene su ugodnom melankolijom babljeg ljeta i uklizavanja u zatvorene cipele koje već znaju put do najtoplijih predjesenskih podija glavnoga grada tvoje lijepe zemlje. Pa tako još jednom suncem opaljena lica gaze tri razine podno stopala građana, duboko dolje u grotlo, jednu stepenicu iznad Sotnine lese. U ulici Grgura Ninskog 2 klizni u mrak i šapat u kojem se okupljaju svi srušeni tabui, sve polomljene ograde onoga neizgovorenog i neobjašnjvog, tajnog, neobičnog, željnog, gladnog i svega što treba biti izliječeno kinestetikom i simbiozom osjetila ispred udara zvučnika. 

 
Uvertire su one koje postavljaju scenu za sve što se može dogoditi, a u maniri hedonista i lovca na iskustva jasno ti je da ostaneš li sretno otvoren prema svim mogućnostima koje se pružaju, neminovno će se dogoditi sve lijepe stvari koje nizu zabranjene zakonima fizike. Pa odmorni, napunjeni, nakrcani vitaminom D i s izdajničkim putopisima otisaka kupaćeg po tijelu, krstimo još jedno jesensko Taboo plovilo, razbijamo bocu šampanjca o bok nove priče u subotu 27. kolovoza, startom koji se mota oko ponoćnih kazaljki i nastavlja sve do narednoga dana u 10 ujutro za sve one koji se smiju u lice opciji sna i priznaju Taboo after supremaciju. Dđonovi su tu da se deru (deri se i ti)! 
 
Kao lineupaši na novo Tabooljanje, ususret nadolazećem strip showu arogantnog odbacivanja lišća, svoja imena su upisali Adoo, Poco Loco, DJ Matya i Isan Hets. Momci se već pripremaju za subotnje orgijanje na podiju, a ti fino skočiš na skroz na skroz službeni event, nađeš one "Going" i "Interested" gumbiće, ignoriraš drugi, udariš prvi i voila, upadaš za dvadesetku do 1 ujutro. 

 
 
Nadamo se da ste se odmorili (u prijevodu da ste se umorili na drugačije načine koji su vam razvukli lica u osmijeh), da ste prihvatili svaki poziv koji je stigao, čekali zore na neobičnim mjestima s novim panoramama, novim ljudima, da ste naučili nešto novo, sakupili pokoju pustolovinu, napunili špajzu fantazija i voljeli nasumične sutone. Voljenje se sada seli u podzemlje. Prepusite kormilo Taboou i dobro nam došli dragi naši u predgrađa jeseni i nove sezone!

 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk