Skip to main content
  • 27.11.2007.

Priroda i Društvo – Tehnološki Otpad 3

Priroda i društvo će nam u subotu, 1. prosinca (Klub Kocka, Split) predstaviti treće izdanje svog elektroničkog projekta TEHNOLOŠKI OTPAD. Glavni gost je Orgue Electronique iz Nizozemske a potporu će mu pružiti Zarkoff iz Home Made Electronica te splitska Iva. Za vizualizacije je zadužen Herbarij Crew. Ulaznica 40 kn do ponoći, 50 kn kasnije. Orgue […]

Piše: 

Priroda i društvo će nam u subotu, 1. prosinca (Klub Kocka, Split) predstaviti treće izdanje svog elektroničkog projekta TEHNOLOŠKI OTPAD. Glavni gost je Orgue Electronique iz Nizozemske a potporu će mu pružiti Zarkoff iz Home Made Electronica te splitska Iva. Za vizualizacije je zadužen Herbarij Crew. Ulaznica 40 kn do ponoći, 50 kn kasnije. Orgue Electronique aka Brian Chinneti je nakon nekoliko izdanja i mnogih nastupa uživo stekao poseban ugled na svjetskoj elektronskoj sceni. Od prvih nastupa po haškim squatovima, do onih današnjih od Tokya do Detroita (DEMF), Chinetti poziva ljude na putovanja kroz minimal electro-funk, deep disco, melodični freestyle i Chicago zvuk. Prvo izdanje „The Eye That Never Sleeps" je kolekcija njegove minimal electro-funk produkcije, koja uskoro nakon izlaska za Bunker Records postaje jedno od najtraženijih kultnih izdanja sa tog label-a.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk