Skip to main content
  • alt
  • 23.01.2015.

Prvi CFSN DJs party u novom ljetu

CFSN udruga ima sjajan cilj promicanja audio-vizualnih umjetnosti. Umjetnost, bila ona virtualna ili auditorna, začin je života pa će tako CFSN DJs još jednom začiniti noć svojom glavnom ekipom večeras na podiju Sirupa.

 
CFSN DJ’s momci su koji su po glazbenoj dužnosti odškrinuli vrata mnogih europskih klubova. Melodiozne, beatom natopljene, niti vodile su ih od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte i Praga pa sve do glazbenih hramova Berlina i Londona.
 
Uz organizaciju svog vlasitog festivala Illectricity koji je ove godine proslavio jednu dekadu edukacije i paljenja srdaca otvarali su i zatvarali festivale velike i male kao EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, Broken Balkanz, MAD, Sondwave, Republika Festival, Unknown, Garden…

alt

 
Noćas ćete se zalijepiti na podij uz Æona aka Foila, phillipea koji je već nekoliko puta Frühstückao po florovima s Anto Antom, Mićom i Nikselom i Funk Gurua. Što iskusni jahači pulteva nude? Zaplest će vaše meso u pipke najsvježijeg housea, zatim će duboko u deep house, u oštri techno, pustiti potom kroz pod bass, trap, drum’n’bass i UK funky i potom prokliziti vremenskom linijom do future garagea, post dubstepa i za kraj beats, glitch, juke i indie beatovi.
 
Floor se puni 5 minuta prije no što se kočija pretvori u bundevu a ne trebaš brinuti ni o taksiju jer dok ga napustiš vani će već debelo proći zora. U pola 8 ti već vozi sve što trebaš. Do 1 ujutro upadaš za dvadesetku, nakon dodaj još deset i to je to. Poveži sve labave rubove koje još imaš danas i pokloni si dostojan početak plesnog vikenda. Party on!
 
 
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2