Skip to main content

Prvi klupski nastup Martina Buttricha u Hrvatskoj

Peto ovosezonsko izdanje E! Nights programa u splitskom Kameleonu rezerviranog za elektroničke večeri zadnje subote u veljači će uistinu biti ‘place to be’ jer im u goste stiže Martin Buttrich.

Piše: 


Ovom veteranu elektroničke scene će ovo biti i prvi klupski nastup u Hrvatskoj.
 
Buttrich je poznat kao jedan od kvalitetnijih DJ-a i producenata na sceni koji već dvadeset godina karijeru gradi jednakim intezitetom, kvalitetom i dosljednošću. Njegovo glazbeno putovanje seže u rane devedesete kada je počeo puštati glazbu po Berlinskim i Hannoverskim klubovima te u isto vrijeme eksperimentirati s produkcijom. Suradnja s Timom Massom u istoj dekadi donijela im je zavidan uspjeh kroz stotine remixa i produkcija zvijezdama poput Madonne, Fat Boy Slima, Tom Jonesa, Green Velveta…’97 sa gomilom producentskih alata nastaje i Time Tools, studio za produkciju glazbe u Hannoveru koje je postalo baza za daljnje glazbene pothvate.
{youtube}x3-OVxHnNg8{/youtube}

Suradnja s Loco Diceom početkom novog milenija donosi na scenu specifičan zvuk koji definiraju labelom Desolat. U vrlo kratkom periodu Desolat je postao institucija za brojna izdanja koja su stvarala trend u svijetu elektroničke glazbe profilirajući se kroz artiste poput Audioflya, Dj Sneak-a, tINI, Gutti-a, Premiesku, Marca Carole itd. Među brojnim svjetskim klubovima u kojima gostuje poput Fabrica (London), Womb (Tokyo), Panorama Bar-a (Berlin), Amnesie (Ibiza) i mnogih drugih, u subotu 27.02. Buttrich će posjetiti i splitski Kameleon.
{youtube}QSK7Z7C2gO4{/youtube}

U protekloj godini je odradio i svjetsku turneju kojom je proslavio dvadeset godina karijere, ali i najavio novi label te razne projekte i suradnje iz čega zaključujemo da itekako ima što ponuditi publici. Potporu Buttrichu će pružiti rezidenti programa E! Nights – MJ Suddani i Milan Pivalica. Karte se mogu nabaviti u pretprodaji u klubu svakim danom od 9 – 21 h po cijeni od 70 kn dok će na dan partija cjena biti 90 kn.
{youtube}PEaJuht-LC0{/youtube}

hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop