Skip to main content
  • alt
  • 6.10.2015.

Psy Trance uz riječku obalu!

Riječka dama Nina, sigurno usidrena uz obalu za jedan ples na valovima, otvorila je spektakularno prošloga vikenda sezonu skrivanja pod krovove klubova. 

 
Friško preuređena, modernizirana, s faceliftingom i make overom, Nina je odškrinula vrata i na tri floora ugostila zaljubljenike u tvrdi techno, opskurni psy trance i neumorni Drum’n’Bass, s domaćim prstima i internacionalnim gostom Tomyjem DeClerquem za pultom.
 
No kako izležavanje na lovorikama dok žvačeš jesensko grožđe i surfanje na ispoliranoj dasci na staroj slavi nije baš Ninin đir vraća se i ovoga vikenda s punim naramkom psytrancea. u Subotu 10. listopada tako brigu za nemirnog rasplesanog tebe preuzimaju tri psy trancera. 

alt

 
Nije li sjajno kada etiketa zalijepljena na žanr sjajno opisuje samu sebe u jednoj involucijskoj petlji. Trance radi upravo to, uljulja te hipnotičkom repeticijom onostranog zvuka, trga tvoju na realnost zakačenu personu iz svakodnevnog i pruža ti bijeg iz svega onoga što ti vješa cigle na srce. Na ovom podiju možeš biti baš ti s onima koji te takvoga i vide. Trans je stanje u kojem vanjski faktori prestaju vrijediti kao realne manifestacije svijeta. Postojiš samo ti i tvoje iskustvo
 
Za pultom te čekaju vještine Elapsa, Technopifanyja i Wide Wale Cuta i ostajemo zalijepljeni na zvučnike skroz od 23 do 6 ujutro. Sakupi ekipu, ubaci tridesetku u škrabicu i prepusti se nek te nosi, ne bori se! Dobrodošli na slobodni pad u ritam u Nina boat clubu!
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop