Skip to main content
  • alt
  • 25.08.2014.

Pure Underground predstavlja Reload

 Sljedećeg vikenda riječki kolektiv Pure Underground organizira  Reload Showcase party na kojem će se predstaviti istoimena slovenska organizacija.

 
Reload je snažna organizacija koja djeluje na području Slovenijje, a njen osnivatelj je DJ/producent Damir Hoffman. Do sada je na njihovim događajima, koji su se održali u klubu Marco Polo.  sudjelovalo mnoštvo poznatih imena producenata poput Chrisa Liebinga, Davea Clarkea, Marca Baileyja, Technasije, Adventa, Josepha Capriatjai, Lena Fakija i mnogih drugih. Svoju sedmu sezonu započinju nastupom DJ Matadora te istu planiraju predstaviti na našem području.
{youtube}LPd8ZJ6F9uI{/youtube}
 
Party se odvija na dva floora, techno i trance flooru. Na techno flooru zasvirat će i sam osnivač Reloada, Damir Hoffman. Na sceni je aktivan od 2001 godine, a Slovenci su prepoznali njegov izvanredan ukus za glazbu te je potom odlučio upustiti se u nacionalnu organizaciju. Singl Break Point bio je na Beatportovoj listi top 100 techno traka, a 2011. s Marcom Baileyjem izdao je album naziva “MB Elektronics”.
{youtube}5c31cXgs-9w{/youtube}
 
Roli je techno/house DJr ođen u Novoj Gorici, a nakon njegovog dugog perioda praćenja elektronske lokalne i globalne scene odlučio je postati dio njee. Smatra se kao jednim od najboljih DJ-a u Soveniji koji nastupa na „RELOAD“ zabavama. Njegovim brendom i uradcima Analogue/Digital fokusiran je na ekspresiju rada lokalnih DJ-eva i njihovog budućeg stvaralaštva. Karijera DJ Rolija je u razvitku i rastu te se od njega očekuje kvalitetan nastup.
{youtube}9rvFNmGvLog{/youtube}
 
DJ Labozz je počeo sa svojim radom 2009., a  2013. godine osnovao je i krenuo raditi na Underground Rijeka projektu. Ima ulogu predstavljanja lokalnih i globalnih glazbeno talentiranih izvođača, a sve to koristeći sistem Funktion-One,  nemjerljivo kvalitetno ozvučenje. Od 2014. godine on je također i dio Patent-Skillz i Reload organizacije te kuje leguru riječke underground scene. S ljubavlju prema glazbi i ljudima koje voli usrećiti glazbom za plesanje, precizno odabire trake za techno i tech-house dozu plesnjaka. 
 
Na trance flooru zasvirat će Dalton Trance Teleport, ambient, old school goa i progressive DJ koji svira od 1994. Godine kada su bili održani prvi trance partyji na području bivše Jugoslavije. Rođen je u Kruškovcu, a živi u Rijeci. Producirati je započeo sa svojim bratom te su bili poznati kao dvojac Dalton DJ-a. Sada je član organizacije TranceAlpine i Green-Spirit zabava.
{youtube}k5sEfO6dink{/youtube}
 
DJ Nard je od svojih tinejdžerskih godina dio scene, a što je bilo u 90-ima kada je upoznao prijatelja Deana, znanog kao Cyborgix4E75, te su počeli puštati progressive zvuk na partyjima. Do danas DJ Nard je puštao na razinim trance festivalima u Hrvatskoj te na području Rijeke. Tu je i mladi DJ Ogologo koji odnedavno radi punom parom na popularizaciji trance scene u Rijeci, a sudjelovao je kao DJ i organizator partyja u Harteri te je dio udruge “H.E.A.R.T.E.R.A.”. 
{youtube}aQJ5eR3vzCQ{/youtube}
 
Party se odvija u subotu, 30. kolovoza, u beach baru Bunga Bunga u Kostrenu, upad je 30 kuna, a ostale informacije potražite ovdje.
 
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2