Skip to main content

Raspored proljetnog buđenja u Boogaloou!

Ulica grada Vukovara 68 odavno je na partijanerskim kartama plesnih lutanja upisana kao mjesto specifične energetske povezanosti glazbe i presjeka svega onoga što obilježava noći generacija mladosti.

 
Primarno poznat pod nomenklaturnom dezignacijom OTV doma, preuzeo je slatko rolajuće ime koje uživaš izgovarati pučeći usne kao za poljubac – Boogaloo. Samo ime već gotovo onomatopejom objašnjava svoju ontologiju, on je taj koji jest, mjesto za ples, druženja i kvalitetnu glazbu za one koji traže više od samo pokojeg šanka i nasumične playliste u mraku, mjesto na kojem puštaš zvijeri iz kaveza da se istrče prije no što te jutra vrate u realnost sunčevim svjetlom i zore rastjeraju avanture degradirajući ih na status sjećanja koja stvaraju žudnju za još narednoga vikenda.

 
Uz za sada u stažu upisanim velikima kao što su John Aquaviva, Umek, Jeff Mills, Valentino Kanziany, Rush, Terry Francis, Metodi Hristov, Marco Bailey i Cristian Varela, mentalno organizacijska mašinerija Boogalooa, okupila se još jednom sklanjajući se s ledenih ulica u apsolutnoj odgovornosti za toplinu tvojih noći koje će uslijediti u progresijama predljetnih dana na zagrebačkim ulicama. P&P, također poznatiji onima u kuži i kao "Plan & Program" je svaki vikend plesačima ponuditi krišku domaćih i stranih slasnih odrezaka pite plesnih ritmova. Tako serijal beskonačne niske vikenda do kraja svibnja kreće ove subote, 18. veljače, gdje ugojen i debeo od Valentinovskih bombonijera (što iz sreće ili tuge) krećeš na paljenje naslaga uz gospodina Paca Osunu, a daljnji raspored koji ti je nužan za plesnu knjižicu jest kako slijedi:

 
> 24.02. Shipe & Mary B-Day
> 04.03. HARVEY MCKAY
> 11.03. YESzaPLES (Gigi B-Day)
> 17.03. AXEL KARAKASIS
> 15.04. KRAFTWERK tribute XED
> 22.04. THE GIFT- DEPECHE MODE TRIBUTE bend live
> 29.04. PETAR DUNDOV
> 12.05. JORIS VOORN
> 19.05. TERRY FRANCIS
> 20.05. PETAR DUNDOV
> 27.05. OXIA & WADE
 
Sad imaš sav info, u điru si i totalno skroz na skroz majstor svoje nadolazeće kostotresne sudbine. Odaberi jedan broj, odaberi ih nekoliko ili sve… Hugova Mordana nema nikakvu moć ovdje jer sigurno nećeš pogriješiti. Vidimo se u Boogaloo style proljeću!
 
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop