Skip to main content
  • alt

Reforma predstavlja Diskoteku 001!

Forma je lik, oblik, uobličenje i manifestacija nečega što je postojalo samo kao bezoblična masa koncepata i ideja. Reforma je razlamanje istog i njegovo preslagivanje na nove i inovativne načine.

 
Upravo jedna ovakva zvučna reforma smješta se unutar jednog djela kompleksa Katrana koji je toliko super da je zaslužio da mu se ista riječ u imenu nađe udvojena. Super Super vas tako ovoga petka, 9. listopada, poziva na predstavljanje prvog klupskog programa Reforme koji će se odvijati svakog drugog petka u mjesecu. 

alt

 
Porinuće ovog glazbenog plovila krstit će Vazmenko, Tom Bug i Apollo Eighteen, razbijajući se po njegovim glazbenim bokovima. Pod nazivom Diskoteka, ovoga puta u inačici 001, postat će mjesto za druženje i ples, funk, disco, house i što god još zakači uho. Posvećena je kvaliteti, stvaranju uspomena, liječenju, spajanju parova i razlamanju na proste faktore. Vazmenko preuzima vrijeme od ponoći do 2 ujutro, Tom Bug ne staje do 4, a Apollo lansira svoje zvuke do 6 ujutro. Ako si dakle željan funka, electronice, disca, housea i electra i na osobnoj ti piše da si tu duže od 21 godinu, ubacuješ 30 u škrabicu i upadaš do zore.
 
Vidimo se! Bit će Super Super!
 
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop