Skip to main content
  • alt

Riječka techno scena ustaje

Svaki fenomen na kojem god području se zatekao spontano će pronaći svoja žarišta. Čini se da i naša Rijeka ustaje i donosi nove svježe struje u domaću elektroniku.

 
Uvijek je najmirnije prije oluje, ha? Tako kažu stari ljudi s puno više iskustva na ovome planetu od bilo koga od nas. Čini se da je oluja počela jer na prostoru Rijeke niču sjajna nova mjesta koja će ljubitelji elektroničke glazbe napokon moći zvati domom. Rijeka postaje pravi party grad.
 
Za sada možemo naglasiti značajne klubove koji kvalitetnim lineupima i gostovanjima dižu letvicu i pružaju primjer i ostalim gradovima Lijepe Naše.
 
Crkva vas uz mnoštvo partija s posebnim guštom poziva da im se pridružite u Ružićevoj 22 na jednom od onih “say whaaat” iskustava. Zašto? Zato jer među ove svete glazbene zidove dolazi gospodin pionir tech-housea glavom, bradom i mixetom, Nathan Coles koji će predsjedati novim Krek Houseom.

alt

 
Na isti datum u Stereo clubu gostovati će DJ i producent koji stoji iza klubske zvijeri od hita “Silent drop” i kojeg podržavaju Sasha, Carl Cox, John Digweed, Joris Voorn te Laurent Garnier, Dosem. U Stereu će se zateći u sklopu turneje za promociju novog albuma “City Cuts”.

alt

 
Danas je za pultom u Stereo klubu pak Kosta Radman, jedan iz vrha domaće Dj i producentske branše, naše gore list koji već 6 godina suvereno drži rezidenciju najveće party meke na Zrču, Papaye. Ali zašto imati samo jednog rezidenta kada možete imati dva pa je uletio i Chiwe, trenutni rezident Santos Beach Cluba na Rabu.
 
Tu je i Bačva klub koji vas 20. prosinca poziva na Barrelhouse na kojem vas spremni pružiti najbolje od housea čekaju Mark Ash, Kekman i Lemon.

alt

 
Teško je povjerovati da klub koji ime dijeli s talijanskim astronomom već slavi petu godišnjicu, ali vrijeme leti kada se zabavljaš. Na Galileovoj fešti slavljenike će glazbenom pozadinm počastiti bakljonoša domaće elektronike, Petar Dundov.

alt

 
Naravno moramo spomenuti i Mystique Club u kojem svi oni koji bacajau oprez u vjetar i nije ih briga što je četvrtak, mogu 11. prosinca poslušati Davida Moralesa
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web