Skip to main content
  • 25.04.2015.

Road To Eco festival u riječkom Galileu

Najluđi vikend ovog ljeta odavno je rezerviran za slovenski Eco festival, koji će postati techno metropola na 3 dana, točnije od 24. do 26. srpnja u Opatjem Selu, nedaleko od Nove Gorice.

Piše: 


U posljednjih nekoliko godina festival je postao sinonim za techno cijenjen među najboljim DJ-ima svijeta. Ove godine slavi svoju 7. godinu postojanja. Tajanstvene šume, najbolji techno DJ-i, tisuće posjetitelja i nezaboravni nastupi razlog su zašto je Eco festival našao svoje mjesto na mapi najvećih i najboljih techno festivala, ne samo u regiji, nego i šire.
{youtube}U90PCzOfSE8{/youtube}

Ova proslava sjediniti će ekipu na najstarijem rođendanu i to na već svima poznatom mjestu. Opatje Selo sa samo 400 stanovnika, ugostit će i ovoga ljeta tisuće ljudi iz cijele Europe željne dobre zabave. Kao što znate, nema Eco festivala bez prigodnog, Ecu doraslog zagrijavanja.

Promo partiji sele se po cijeloj Europi, a 02.05. dolaze i u Hrvatsku, točnije u grad koji teče – Rijeku. U Rijeci Vas Portugalac DJ Link, Adoo, Labozz te Eco resident Dj Gumja pozivaju da im se pridružite te učinite ovu noć nezaboravnom. Možete očekivati masivan zvuk driving Techna na odličnom Funktion One Sound Sistemu.
{youtube}wojufpUMB6I{/youtube}

Na ulazu ćete imati priliku i kupiti karte za Eco festival po cijeni od 45 Eur (ulaznica za 3 dana + kamp ), paket s prijevozom i ulazom  za 65 Eur ( Ri – Opatje Selo – Ri), te paket s prijevozom iz Zagreba + ulaznica ( 3 dana + kamp ) po cijeni od 70 Eur. Naravno to nije sve, kupnjom ulaznice za promo party (40/50 kn) najsretniji posjetitelji imaju priliku osvojiti besplatne ulaznice za Eco festival ovog ljeta te besplatne Eco majice!
{youtube}r0XPBxOubA4{/youtube}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2