Skip to main content

Rub a Dub utrljava dok ne zapeče!

Poštovani plesači i plesačice, ritma gladni i beata nezasitni pohlepnici elektroničkog! Na horizontu viri još jedna subota!

 
Subota kao subota, od bogova ritma posvećeni je dan za egzorcizme, slobode, ljubavi i život po svojim uvjetima. Nove prilike, priče i zapleti čekaju na sredini troslojne napolitanke mraka u bezdanu koji jest Taboo klub. Na posljednjoj razini grotla ne priznajemo isprike, sjedenje, satove, brige ili stvarnost, vrijede potpuno druga, na sintetičkom iznikla, pravila.
 
Za tvoju novu subotnju eskapadu istraživanja koliko kosti i mišići mogu podnijeti podno zagrebačkog urbanog neba 28. svibnja za pultom mašine i vještine raspakirava u ponoć nitko drugi do Rub a Dub koji stiže s koferom zvuka ravno preko susjedne nam granice s BIH. 

 
Iza aliasa koji izaziva trenje nalazi se Saša Savić. Rođen 1991., teenagerske godine beznadno su se zaplele u zvuke techna i minimala u sarajevskom Domu Mladih. Ovaj glazbeni krov tako je postao i domom mladog tipa koji je zorio na zvucima Chrisa Liebinga, Umeka i Petra Dundova. Zavitlaš li čekić, nakovanj i stremen na njegovu produkciju naći ćeš se kako plešeš negdje na opni tehničkog savršenstva i čistog nerazrijeđenpog entuzijazma. Posljednjih godina CV suradnji sve intenzivnije se podebljava susretima s velikanima scene kao što su Marco Carola, Nic Fanciulli, Richie Hawtin, Paco Osuna…
 
2013.. je donijela prekretnicu mlade eksplozivno ekspanzivne karijere kada je udario devetku na Beatportovoj listi i na vrata su ubrzo pokucale label kerberi poput Area Remote, 1605 Music Therapy, Stereo Production i Deeeperfect kako bi za sebe otkinuli komadić talent pite dok trake paralelno sigurno chillaju pod baldahinima setova prvoligaša kao što su Marco Carola, LOCO DICE, Carl Cox, Luciano, Robert Dietz…

 
Kao podrška zvučnom tsunamiju koji kreće u ponoć za pult se fiksiraju i Shi Pe i Matya, a after se proteže do onog doba kada te čak nije ni sram vraćati se kući jer je već sasvim legitimno da ideš od kuće, a ne da te nema od jučer navečer. A ti? Ti odeš fino na službeni event, potvrdiš dolazak bez misterioznih "Intereseted" fora i shareas event uz to da tagaš Taboo i mi ti dajemo upad pogodnosti aka do 1 upadaš bez otvaranja novčanika samo na "Bok buraz, bok!". Kao šuška se nešto da će biti i nekih nagrada, a kada se šuška obično se ne šuška bezveze!

FB EVENT: RUB A DUB at TABOO CLUB

 
Stavi sve na pauzu, dođi, pleši, voli, sanjaj, budi! Potrudi se da mladost ne bde potraćena na mlade! Vidmo se na novom tabooljanju!
 
 

TABOO CLUB ZAGREB

Grgura Ninskog 2 / CRO
FACEBOOK:TABOO CLUB
 
 
sonus 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop