Skip to main content
  • Homeboy
  • 13.04.2011.

Ruši se Masters?

U petak, 22.travnja, uz setove Omara i Pytzeka i live svirku Homeboya, ruši se miljenik pobornika probranog house zvuka, zagrebački klub Masters.

Naslovna foto

Homeboy

Masters je jedan od rijetkih klubova u Zagrebu u kojemu je clubbing usitinu sinonim za ljubav prema klubskoj glazbi. Za Marka Pelaića, house producenta u usponu, koji je široj publici poznatiji pod imenom Homeboy izlazak u Masters znači prepustiti se atmosferi i uživati u najboljoj mogućoj house glazbi, bez opterećivanja suvišnim.  DJ-i Omar, član legendarnog Stereo Studija i Pytzek, suosnivač zagrebačke etikete Burek, složni su u isticanju jedinstvenosti tople atmosfere ovog kluba koja im omogućava upuštanje u setove bez zadrški: kao da si doma, kako ističe Omar.

{soundcloud}https://soundcloud.com/pytzek/25-03-2011-pytzek-warm-up-for{/soundcloud}

We're gonna bring down the walls krilatica je eventa u sklopu kojeg će Masters prodrmati spomenuti trojac. Homeboy je pripremio svoj najnoviji live materijal koji se uskoro može očekivati u izdanju britanske etikete Hypercolour; poznavatelji Omarovog zvuka nedvojbeno će istaknuti kako ovaj obožavatelj maratonskih setova ne robuje žanrovskim ograničenjima, a Pytzek je i prema posljednjim natpisima stranih medija istaknut kao sljedeće ime elektronske scene. Stoga ne čudi da je budućnost Mastersa nakon ovakvog eventa upitna.

{soundcloud}https://soundcloud.com/houseisok/warhouse-grown-man-cry-homeboy{/soundcloud}

Hoće li klub, za koji se kaže da ima definitivno najbolji zvuk u Zagrebu, izdržati ritam koji će mu nametnuti  domaća imena house produkcije provjerite, za simboličnih 20,00 kn, već sljedećeg petka, 22.4.2011. U Mastersu, naravno.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk