Skip to main content
  • ludvig
  • 27.11.2012.

S američkih top lista u Posh ovog petka

Damir Ludvig ovu je za njega uspješnu godinu odlučio zaokružiti novim albumom i premijerno ga predstaviti publici u Zagrebu prije nego ga lansira na svjetsko trižište.

Naslovna foto

Ludvig

Radi se o izdanju nazvanom REM (Re-Edited and Mixed) izraelsko-njemačke izdavačke kuće Hadshot Haheizar koje će se na svjetskom tržištu pojaviti početkom prosinca, a premijerno će biti izvedeno u sklopu programa Angel Dust ovog petka 30.studenog u klubu Posh u Zagrebu.

Ludvig je u svibnju singlom "Discolympic" osvojio prvo mjesto na Hot Slices Nu Disco listi američkog portala Satelite Records, a do sad je najbolje prodavani singl izdavačke kuće Rip N Burn na najpopularnijem DJ portalu Beatport u 2012.

{soundcloud}https://soundcloud.com/djludvig/discolympic-original-mix-damir{/soundcloud}

"Bila je ovo super godina, a kulminacija je upravo izlazak ovog CD albuma. Iako će se album u prodaji u čitavom svijetu  pojaviti početkom prosinca, zahvaljujući izdavačkoj kući Hadshot Haheizar, odlučili smo novi materijal ipak premijerno predstaviti domaćoj publici" – rekao je Ludvig.

Osim live DJ seta, klub Posh Fantasy svim će posjetiteljima na ulazu pokloniti besplatni primjerak CD-a REM. Na albumu su singlovi njemačkih, američkih i izraelskih producenata kao što su  Joseph Disco, Evil Hinko, E.X.P., Cohen, Levi i Papa Mouyal u Ludvigovim re-edit verzijama, te vlastite pjesme koje cijeli projekt čine jedinstvenom cjelinom.

ludvig

Damira Ludviga  vežemo i uz izdanja za Café del Mar, kao autora naslovne skladbe albuma Ludvig & Stelar „Relax“, koja se emitira u više od 90 zemalja svijeta, ali i kao filmskog producenta  sa tri osvojene nagrade na NYIIF festivalima u New Yorku i Los Angelesu.

U Hrvatskoj je poznat kao osnivač i večeri Astralis koja traje punih 15 godina, a samostalno nastupa u čitavom svijetu, uključujući gostovanja  u SAD, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Japanu, Izraelu, Grčkoj, Njemačkoj, Belgiji.

Ne propustite ovog petka promociju albuma REM (Re-Edited and Mixed) uz live DJ set Damira Ludviga u klubu Posh Fantasy od 23 sata.

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2