Skip to main content
  • alt

Sestre Nervo na obali!

Jedna dama za pultom je sjajna, dvije su još bolje, a kamo li sreće da im k tome još venama teče ista krv. 

 
Sestrinski DJ/produkcijski duo, Nervo, na samome je vrhu komercijalne svjetske elektronike od 2010. kada ih je DJ Mag proglasio najplaćenijim ženskim Dj-ima svijeta. 
 
Rođene u prostranstvima Australije, Liv i Mim Nervo zaljubljene su u sve što radi buku od malena. Hobi je nabujao u karijeru a djevojke ste mogli uloviti u suradnjama s Ke$hom, Kylie Minogue, i Kelly Rowland s kojom su uz Guettinu pomoć ujedno osvojile i Grammyja za “When Love Takes Over”. No izvan studijskog vremena ova dualna sestrinska eksplozija jednako pažnje privlači i za pultom klubova i golemih festivala. U posljednje vrijeme ste ih mogli zateći na Ultra Music Festivalu, Tomorrowlandu i Ushuaia Ibiza, a u rukama čvrsto drže i rezidenciju u Omniji Las Vegas i ljetnu rezidenciju u Foxtailu, također u gradu svjetla i kocke.

alt

 
No nakon dvije godine rada iz studija napokon izlazi i njihov prvi autorski album na Ultra Music labelu, naziva “Collateral”. Na njemu su u kolaboracijama ukrstile beatove s ekipom kao što su Nicky Romero, Kreayshawn i Nile Rodgers. Do sada smo preliminarno s albuma mogli čuti 4 trake ‘Rise Early Morning’, ‘It Feels’, ‘Haute Mess’ i ‘Hey Ricky’, no ovdje su se smjestile i neke već poznate himne koje su pomogle katapultirati Nervo u stratosferu kao što su ‘Reason’, ‘Hold On’ i ‘The Other Boys’. Na potonjoj stvari radio je i legendarni Nile Rodgers, a vokale su posudili Jake Shears i Kylie Minogue.
 
Čitavu playlistu kolateralnih posljedica petogodišnje karijere uhvatite niže dok vaš primjerak albuma čeka ovdje. Odlična vijest je da ćete za djevojke moći dići ruke u zrak i plesati do zore u, na u samu vodenu frontu usađenom, Noa beach klubu 4. kolovoza.

alt

 
01.    NERVO – Bulletproof ft. Harrison Miya 
02.    NERVO – Hold On 
03.    NERVO – Did We Forget ft. Amba Shepherd 
04.    NERVO – Oh Diana 
07.    NERVO – Let It Go ft. Nicky Romero 
08.    NERVO – Rainham Road 
10.    NERVO – The Other Boys ft. Kylie Minogue & Jake Shears & Nile Rodgers 
11.    NERVO & Hook N Sling – Reason 
12.    NERVO – Right Thru Me ft. J Park 
13.    NERVO – You’re Gonna Love Again 
14.    NERVO – We’re All No One ft. Steve Aoki & Afrojack (NERVO Goes To Paris Remix)
sibold mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop