Skip to main content
  • 19.05.2010.

Silent Party na INmusic festivalu

I ove godine INmusic donosi Silent Party za sve ljubitelje glazbe i dobre zabave.

Piše: 

Osim niza velikih glazbenih imena koja će nastupiti na live pozornicama, u sklopu Silent Partyja putem bežičnih slušalica istovremeno će se predstavljati po tri DJ-a, svaki u svojoj boji (plava, crvena i zelena), a publika će moći birati kojeg izvođača želi slušati. LED svjetlosnim signalima na slušalicama omogućava se interakcija među publikom, kao i između publike i DJ-a.

Publiku T-Mobile INmusic festivala zabavljat će čak 14 DJ-a, a moći će se birati između 5 raznovrsnih žanrova glazbe. Ove godine putem bežičnih slušalica Silent Party donosi house, techno, rock, dubstep i hip-hop, a lineup čine: Sardi (HR), Petra & Frko (SLO), Rydel (NL/SLO), Alen Simple (HR), Damijan (HR), Beloff (HR), Drawle (SLO), Frko (SLO), Deepstoned (SRB), Rasheed (SRB), Errik DJ (SLO), DJ Aldo Morro (HR), Dav (HR) i Shpela (HR).

Silent Party je inovativan koncept koji se zasniva na sustavu s bežičnim slušalicama i do tri vrste glazbe istovremeno i na istom mjestu, a osvaja simpatije najzahtjevnije publike na prestižnim lokacijama u zemlji (Brač, Hvar, Dubrovnik, Umag, Zagreb…) i inozemstvu (Ibiza, Goa, Pariz, Basel…).

wls 20 mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk