Skip to main content
  • alt
  • 4.04.2014.

Splitski party vodič

Da u gradu ispod Marjana partyja zaista ne nedostaje, potvrđuje i naš travanjski party vodič za taj isti u kojem će svatko naći nešto aman taman za sebe.

 
Već ove subote, 5. travnja, u sklopu programa Deep Space Split  u prostoru bivšeg Mastersa možete plesati na hipnotičke detroitske melodije zaraznog groovea za koje će se pobrinuti Pero Fullhouse i Marcellus, a na tom će se partyju podijeliti i  dvije upadnice za Bačvice beach festival te  dvije za sljedeći Deep Space Split party koji se održava 20. travnja. Na potonjem će partyju, inače promotivnome za Moondance festival, u live inačici zasvirati odličan bosanskohercegovački techno producent Forest People kojeg pak će podržati domaće snage Pero Fullhouse i Darko J.
{youtube}z0VLEQU6gj8{/youtube}
 
Ne možete li se strpjeti do subote, Quasimodo se pobrinuo da i u petak imate razloga za izlazak jer tada je tamo na programu live act Dubblea i Banane Zvuka u kojem vas čeka izvrstan dub LIVE doživljaj kroz svirku, vokale, dubbing efekte… Dubble su “novi” sastav na hrvatskoj sceni koji su osnovali Vanja O. i Jadranko K. – Dubolik (ex Radikal Dub Kolektiv), karakterističan po tzv. UK Dub zvuku, bržeg tempa, protkan efektima i čvrstim bas linijama, uz primjese dubstepa i trancea. U sklopu programa Gost DJ pak vas u petak, 25. travnja, očekuje brački DJ Bocca Sofistifunk koji svoje setove ne ograničava glazbenim žanrovima ni glazbenim razdobljima, pa često kombinira stariju i noviju produkciju provlačeći tako jazz, funk, disco, hip-hop, breaks, d’n’b, broken’beat i house.
{youtube}BbgjbLVLg4I{/youtube}
 
U slatkim će mukama biti splitski partijaneri jer i Kameleon svog konja za trku u subotu ima kada im u goste dolazi DJ-ica Dana Ruh, uzdanica labela Cocoon, a podršku joj pružaju Madezh i Mariano Mateljan. Vikend kasnije, 12. travnja , na rasporedu je Voi’sa  s  DJ-evima Kid Va i Duda Dudes s time da potoni vrti i na partyju Samo Moderno 19. travnja  kada mu se za DJ pultom pridružuje i Pille. Miss Soulfly u Kameleon stiže u subotu, 26. travnja, kojoj pak podršku pružaju Pille i MJ Suddani.
{youtube}EyW-aPkU8Qo{/youtube}
 
U Kocku pak u petak, 11. travnja,  iz Zagreba dolazi jedan energičan i stilski versatilan techno mačor čije ime već duži niz godina odjekuje brojnim klubovima domaće party scene, a i šire – Teo Harouda. Tom će se zgodom predstaviti i mladi splitski DJ-evi Prika i Konchasness. Subota, 18. travanj, rezervirana je za LoopJunkiese i njihova gosta Sama Bingu, producenta broken beata kojeg podržavaju imena poput  Rockwell, Kasre i Doc Scotta, a svoju će umješnost za DJ pultom dočarati i najsvježija strana LoopJunkies kolektiva: Okor i Nortrom. Izgovora za ostajanje doma vikendom nema osim možda stanja bankovnog računa.
defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2