Skip to main content
  • lalala
  • 12.04.2016.

Sprema se magični La La Land na jezeru Lapovac

Pripremite šatore, ležaljke, hammocke, stiže proljetni open-air na obali jezera kod Našica.

Piše: 

Naslovna foto

lalala

Prijatelji i poznanici povezani glazbom okupiti će se 13. i 14. svibnja na jedinstvenoj lokaciji gdje jezero Lapovac blizu Našica susreće šumu. Tijekom dana okoliš će zavibrirati uz zvukove duba i reggaea Slavonija Vibes Syndicatea, a organizirana je i zajednička radionica izrade velike skulpture od drveta, uz pratnju osječke Regeneration ekipe. Za sportski duh, tu je odbojka na pijesku.

Za vizualnu kulisu pobrinut će se Rave Ann, koja će svjetlima obojati krošnje i stvoriti novi ugođaj kako noć bude odmicala. Osiguran je velik broj mjesta za roštiljanje, kao i šank. Sve potrebno da iskusite čaroliju prirode, glazbe i zajedništva pozitivne energije očekuje vas u La La Landu.

►Ewan
►Seraphim codex
►Marko felinger
►Tom Spock
►Oberön
►Ervin Mandari
►Mario Mijatović
►Moz
►Omer
►Articledisco
►Ned
►Ivan Rajković
►Greys
►Moshouse
►Slavonija Vibes Syndicate
►Kick Kong!
►D'noizz
►Fixsell
►Sway
►3TT
►Pigi da don
►Mussa
►Max
►Kal el
►Siky
►Ivan Krpan
►Ben Gang
►m.od
►Danny
►Ivan Raver
►Dalko
►Khari

VISUALS & DECO:
۞ Rave Ann
۞ Regeneration
۞ Dhp Astronauts

ULAZ pretprodaja: 20 KN
na ulazu: 30 kn

Za kupovinu ulaznice po povoljnijoj cijeni od 20 kn potrebno je poslati ime i prezime na mail: lalaland.lapovac@gmail.com i kliknuti dolazak na događaj.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti od 12. do 15. svibnja 2016. isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora do kolodvora Našice i natrag. Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti da putujete u La La Land, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu održavanja festivala.

Popust se ne može koristiti na udaljenostima kraćim od 25 km.

www.facebook.com/events/600089750145892/
www.facebook.com/down2lalaland/ 

lala

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2