Skip to main content
  • alt
  • 31.08.2015.

Srpski gost na Bačvicama!

Gdje? Splitske Bačvice, Jabba Doo beach bar. Kada? Petak, 4. rujna. Što? Dugi sati na podiju uz neumorni beat.

 
Ostalo nam je odgovoriti još jedno pitanje a to je tko? U baru koji je iz Kremenkove entuzijatične maksime izbacio samo “Dabba” čeka vas gost preko susjedne nam srpske granice, Vladimir Ačić (1605, Italo Busniess), zatim crnogorski Budo Šuković i naš vlastiti Marul. Dečki pucaju prste ponad mikseta od 22 sata i ne staju do 4 ujutro dok ih ne potjeraju kući.
 
Vladimir je tako jedno od poznatijih imena istočne Europe. Uz producentski rad ujedno drži i profesuru u glazbenoj školi “Kulturno Sklonište” u Novom Sadu. Osim što sklanja klince pod kišobranom svog znanja on sam je stajao rame uz rame s umjetnicima kao što su Umek, Marco Bailey, Oxia, Technasia, Green Velvet, Carl Cox, Valentino Kanzyani, Cristian Varela, Laurent Garnier, Luciano, Dubfire, Maceo Plex, Groove Armada, Eric Prydz, Dave Clark…

alt

 
Nakon što je njegov set 2003. na Exitu pobacao vilice po podu i pribavio mu proglašenje najboljeg seta festivala  mogli smo ga uloviti između ostalih i na Kazantipu, Refreshu i festivalima po Zrču dok se preko 100 izdanih traka smjestilo na labele poput 1605 Music Therapy, Italo Business, Immigrant, Stereo Seven Plus, Analytic Trail, Inoquo Rec….
 
Crnogorski odlučni prsti Bude Šukovića na sceni su aktivni od 2010. od kada je tri godine držao rezidenciju u Tondo klubu u Herceg Novom i zatim prošle godine postao najopakija njuška splitskog Ghetta a mogli ste ga naći na bini s ekipom poput Jimmyja van M-a, Tonija Riosa, Ramira Lopeza , AFFKT-a, Dejan Miličevića i kolegu s kojim vrti i te večeri Vladimirom Ačićem.

alt

 
I naravno mlada generacija odrasla pod domaćim nebom, Marul, je u vrlo kratkom vremenu postigao impresivne rezultate i u samo godinu dana aktivnosti postao finalistom ovogodišnjeg burn Residencyja. Elektronički tokovi Splita i okolice već su podobro upoznati s ovim mladim licem koje je nebrojene sate provelo zapleteno u zvučne lijane Jungle, a trenutno brusi znanja glazbene produkcije čvrsto vjerujući u obrazovanje i profesionalizam iza glazbe.

alt

 
Tridesetka u pretprodaji, 40 na dan fešte, a po karte fino navrati do Jabba Dooa a za detalje na stranicu službenog FB eventa.  Vidimo se na Bačvicama! 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2