Skip to main content
  • alt

Stara i nova škola DJ-eva

Zagrebački klub Gjuro 2 ovog vikenda priprema posebnu noć u kojoj je organiziran 12-satni glazbeni maraton bez prestanka.

 
Ova večer je svakako i edukativna, pa ju možemo slobodno nazvati techno lektirom i poslasticom za sve glazbene sladokusce koja će mamiti na ples one najstarije, ali i one najmlađe. Dok su jedni željni stare slave i zlatnih vremena elektronske glazbe, drugi teže prema glazbenim novitetima i smjernicama na underground sceni. 
{youtube}lVOOykVmVUE{/youtube}
 
S obzirom na tu činjenicu, stara i nova škola DJ-eva su odlučili udružiti snage i ispričati vam još jednu nezaboravnu priču za DJ pultom koja će obuhvatiti gradivo od najstarijih klupskih klasika na kojima su mnogi od nas odrastali, pa sve do najsvježijih plesnih vozilica, poskočica i dizalica s kojima obećavaju putovanje za pamćenje. Na putovanje će vas povesti Blurix LT, Fabian Jakopetz, Leon B., Mad As Hatter i Teychee, a upad je 20 kuna do ponoći te 30 nakon. U 6 sati počinje after party za koji ćete izdvojiti 20 kuna, a djevojkama je ulaz slobodan. Sve se odvija u subotu, 12. srpnja, s početkom u ponoć.
 
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web