Skip to main content
  • e! nights
  • 22.10.2013.

Subotnji program splitskog Kameleona

Od ove jeseni noćni život grada Splita mijenja boje jer strastveni zaljubljenici u elektronsku glazbu okupljeni u klubu Kameleon pokreću subotnji program E! Nights.

Naslovna foto

e! nights
 
Tako ćete imati prilike pratiti različite klupske večeri  –  Cruise, Simulation, Diskonektion, Slick Things, Samo moderno, Voi SaAcilectro – koje će pružiti s pružiti samo najfiniju selekciju iz svih žanrova, a kvaliteta glazbe glavni je nazivnik za svačiji gušt i ples do jutra. 
 
Postoje različiti pravci, ali dobra glazba uvijek ostaje dobra. Svi ti različiti pravci u glazbi, stvoreni su od različitih individualnih pogleda i doživljaja glazbe, ritma, života… Dobra nam glazba mijenja život, tjera nas da se otvorimo i prilagodimo dobrim stvarima oko nas. Točno zato je i nastao E! Nights koji  ima velike planove za grad, od radionica do različitih audiovideo performansa, a rad i novosti pratite na njihovoj FB stranici
 
 
Raspored do kraja 2013. godine:
26.10. Slick Things – R’n’B & Hip-Hop night (dj Malik)
02.11. Samo Moderno – Pille & Duda Dudes
09.11. Diskonektion pres. Jogarde
16.11. Voi’sa pres. Stee Downes
23.11. Acilectro night
30.11. Slick Things – R’n’B & Hip-Hop night (dj Malik)
07.12. Cruise pres. Archie Hamilton
14.12. Diskonektion – dBart & guest
21.12. Voi’sa – Kid VA & Duda Dudes
25.12. Simulation pres. Jay Shepheard
28.12. Samo Moderno – Pille
 

{jcal_latest eventid=4660}

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2