Skip to main content
  • alt

Synchronicity @ Das Haus

Život je kaotičan, život je slučajan, život je prekrasan. No postoji li pravilnost u ovom prekrasnom kaosu?

 
1920-ih švicarski psiholog dr. Carl Gustav Jung poečo se baviti fenomenom sinkroniciteta kao ključnim elementom duhovnog buđenja kada se u sustavu kaosa i u astronomski malim šansama pokolope događaji koji krše sva pravila i ono naizgled u potpunosti nepovezano otkriva podzemnu struju smisla na naličju stvarnosti.
 
Smatrao ga je načelom nekauzalnog povezivanja koje se fino usidrilo u njegov najrazrađeniji koncept kolektivnog nesvijesnog. No Synchronicity ekipa će se sasvim svjesno okupiti na podiju Das Hausa na dan kada će vjetar u tvom gradu do nosnica nositi mirise svih susjednih roštilja, 1. svibnja. 
{youtube}uXPFx0eF6uE{/youtube}
 
Kada se peke ugase i lonci ostanu prazni, zaklopi oči na koji sat i uvečer se spremi na kolektivni sinkronizirani užitak koji su sinkroničari sami objasnili ovako: “ Sinkroniciteti su ti trenuci “smislene slučajnosti” kada granica nestaje između unutarnjeg i vanjskog. U Synchronicity trenutku, baš kao san, naše unutarnje, subjektivno stanje se pojavljuje, kao da je materijalizirano u i kroz vanjski svijet. Dodirujući srce našeg bića, sinkroniciteti su trenuci u vremenu u kojem se nalazi procijep u tkanini što smo uzeli za stvarnost, i izvire iz više dimenzije izvan vremena.”
 
Iza pulta samo za tvoje gazbeno okupljenje čekaju Miss Sunshine, Sugar Lobby, Dijana Kober, Sylph, Andrea Giordani, Stefano Trombini, Nikola Fučkar, Ivan Mastermix, Toxic, Gogolesko, Kris M, The Wheel Man, Sin, Delayer i Schatzi na 2 floora, House Vinyl only i Techno. Before & After Deep.

alt

 
Čitav koncept zamišljen je kao jedno 12 satno druženje koje će uključiti sam party i after skroz dok bude onih koje stopala i srce još nije izdalo na flooru. Stoga se nacrtaj oko 23 sata i ne prestajemo do 8 ujutro, nakon čega ostaju afteraši. Zajednička ulaznica za sam party uz after sa 14 DJ-a je 60 kn dok je samo after 20 HR novaca. Upad si možete i rezervirati na  synchronicity.org@gmail.com. kako bi vas karte čekale na ulazu.
 
Stoga sakupi ljude i kreni na praznik rada u Das Haus, jer nikad ne znaš zašto si baš sada morao pročitati ovu najavu i što te sve čeka u mraku podija. Ljubavi se pronalaze na najneobičnijim mjestima. Znate kako to ide, ako nešto trebaš pronaći čitav će se svemir urotiti da to i nađeš! Ne traži dalje.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop