Skip to main content
  • alt

System Divine ti ove subote šalje poruku: Be Free!

System Divine ili kako ga majka zove, Davide, vratio se sa daleke nam Ibize kao finalist burnResidency natjecanja i došao je reći vam samo jedno: “Be Free prijatelju!”

 
Pa ti samo probaj ne poslušati savjet nekoga tko je svirao uz umjetnike kao što su Sasha, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Anthony Pappa, Guy Gerber, Billy Nasty, Moshic, Steve Rachmad, Nathan Coles, Simian Mobile Disco i Alex  Metric, nekoga koga hvali Laurent Garnier i kome bi Moby, Nick Warren, Omid 16B, Slam, Paco Osuna i još oh preko nekoliko njih skinuli šešir da ga imaju. 
{youtube}HnNYu6GZRCQ{/youtube}
 
Ovaj tridesetogodišnjak u desetak godina je rasplesao toliko nogu i napunio toliko srca da su nagrade bile neizbježne. Ako nešto radiš iz ljubavi samo radi to dovoljno dugo, svijet će uskoro svrnuti oči (ili uši) u tvom smjeru. S nekoliko nagrada u džepu i zavidnim rezidencijama, kao što je ona u Fun Academy, David nastavlja dalje putevima deepa, tech housea i melodioznog hipnotičkog techna i oni su ga ovog vikenda 25. listopada odveli na Medveščak. Podij Gjure 2 već se dugo nije cijedio od ovako sočne glazbene melase. 

alt

 
Dođite nam jer Šum na Umu garantira da ćete ići kući sa srcem tri broja većim. Uz System Divine podršku će davati i starosjedioci Šuma, Sylph i Gogolesko. Tako da potrudi se da se oko ponoći muvaš u tom dijelu grada i dođi nam na ” Be Free with System Divine”. Vidimo se tamo i želimo vam dobru ekipu, da vam je čaša uvijek puna, da vibrirate uz dobru glazbu, da vam, se bas penje uz kičmu i da bude jedna od onih za pamćenje.
 
hardbeats mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
dam swindle deskstop