Skip to main content
  • alt
  • 19.08.2015.

Taboo ekstatično otvara sezonu!

Ljetni floorovi trešte zadnjim tonovima i spremamo se prepuni sjećanja i doživljaja ispratiti posljednje festivale vruće sezone.

 
U zagrebačke ulice malo pomalo se uvlače mirisi mekog jesenskog tla koji tresu promotore i klubove iz ljetnih mjesečarenja i tjeraju ih da suču rukave i pripreme sve za veliki povratak. Prvi koji podiže zastor i otvara škure je zagrebčki klupski dragulj na glavnom kolodvoru, Taboo.
 
Svi vi koji tabua što se tiče iscrpljenih bedara i izderanih grla nemate preporučujemo da se na floor uparkirate rano jer večer otvara karlovački b2b act Reversed Sentence, mladi dvojac Dujo Jokić i Branko Dalloš, čija priča je neodvojivo isprepletena s crnim vinilnim kružnicama. Od osnutka 2012. zasvirali su diljem Lijepe Naše i svakoga petka deru live act za londonski Jack’s House Radio, a vi ste ih dragi naši do sada mogli čuti u Sirupu, Das Hausu i Gjuri. 

alt

 
Program nastavljaju Frenki i Matyja i zatim podobro zagrijani pult preuzima alfa mužjak Ecstatic Sounda Luka Jakopec, ekipi iz kuloara poznatiji kao Pillsman, koji preuzima paradu u 7 ujutro i ne staje do nedjeljnog podneva.
 
Dođi, otvori sezonu s nama, pleši i voli!
sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk