Skip to main content
  • alt

Techno visine i podzemlja u One4One klubu

Ako si zagrepčanin ili zagrepčana nije ti daleko od kuda god da stižeš. Ovoga vikenda Savska 141 skriva fenomenalan program.

 
Kako su gospoda i dame iz One4One Cafee i NIght Cluba pokušali svima uljepšati puštanje pare za ovaj vikend, upad je svima nula HR novaca i to za oba partija i onaj za kraj rabote u petak i narednog dana na official vikend dan za dekompresiju.
 
U petak, 5. prosinca popnite se koliko visoko ide na GET HIGH with E-Base & Toxic. Dečki će se skućiiti iza pulta oko jedanaestice. Vi se samo opustite. Neka rade ono što rade najbolje a kući vas nitko neće tjerati narednih 7 sati. Tek kada ptičurine zaurlaju vrijeme je za neku varijaciju doručka bilo to oš jedno piće, burek, kebab…

alt

 
Kada se podovi pometu, čaše su vraćene na svoje prave adrese i konobari odmorni, vraćamo se nazad u subotu iznova sat prije ponoći pa ako ste se poželjeli malo jačeg oštrijeg techna možda je baš ovaj Underground techno Dust ono što traže vaše žedne uši i nemirna stopala. Iza pulta vas čekaju Ervin Mandari i Indy Slide.

alt

Proceduru znate. Nula novaca i prije zore nema kući. Nadamo se da se vidimo i želimo vam dobar provod. Odi, ispleši se, zaslužio si!

 
 
dam swindle mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop