Skip to main content
  • alt
  • 21.12.2014.

TechNOVAtion, talijan za pultom i ponoć

Novi početak! Restart puže prema nama, samo što nije. Pomalo rezimiramo godinu i motori se zahuktavaju za njen dostojni ispraćaj pa tako bruji i onaj techNOVAtiona.

 
Iza pulta Green kluba u Novoj Gradišci za posljednje sekunde Stare godine staje gospodin Luca iz susjedne nam Italije, s jednim poprilično muzikalnim prezimenom, Paganini. Ali u svijetu mix pulteva poznat je kao Electrorites.
 
Rođen je ’77 i djetinjstvo je proveo okružen pucketavim zvukovima gramofonskih ploča. 1994. odjednom osvaja internacionalnu DJ nagradu i priča započinje. Ujedno se pridružuje i ekipi na Radiju SuperNetwork kao tehničar, no njegov neporeciv glazbeni entuzijazam uskoro mu je otvorio priliku da vodi vlastitu emisiju u kojoj je za slušatelje birao samo najbolje novosti iz žanra. 

alt

 
No radio emisija sama nije više bila dovoljna, i 1996. napustio je radio postaju kako bi se pridružio dvjema agencijama  Prima Scelta i MMADESS i sve je češći gost iza mračnih glazbenih pulteva klubova diljem Italije. Počeo je u progressivu, prepolovio mnoštvo kutaka žanra, da bi naposlijetku bacio sidro u technu. Ne ograničava se, voli eksperiment, voli osjetiti energiju u prostoriji i pustiti da ona vodi njegov glazbeni odabir. 
 
Prvo vlastito izdanje procurilo je kroz zvučnike 2005. Naziva je Dark Frequency i izdano u suradnji sa DJ Mreuxom, a s vremenom je osnovao vlastiti label Shout Records, koji za sada broji preko 40 izdanja od 30 potpisanih umjetnika.
 
No da za pultom ne bi bio usamljen tu su se smjestili i rezidenti Green Cluba Maximal, Drogba, D-Tox, te Tom Prozak, Fixsell i Yeyo. U prodaji je trenutno 110 karata po cifri od 200 kn za koju možeš orgijati u hrani i piću i izvijati se na podiju koliko ti srce želi.
 
 
 
defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop