Skip to main content
  • 14.04.2014.

Tom Novy u zagrebačkom Galleryu

Klupska uzdanica na Jarunu, klub Gallery vikend započinje Unisex Friday partijem u petak, 18.04. na kojem će mash-up hitove svirati Emilio Dalbello.

Piše: 


Subota 19.04. je rezervirana za gostovanje omiljenog njemačkog DJ-a i producenta Tom Novya koji je svoju karijeru započeo s 25 godina. Svoj prvi hit "I House You" lansirao je 1995. nakon čega su uslijedili i drugi brojni singlovi. Prvi album My Definition izdao je 2001. godine koji ga je učvrstio na poziciji nove zvijezde DJ scene.
{youtube}_Mpw5NifI94{/youtube}

Prvi je njemački DJ koji je izdao kompilaciju za legendarni britanski Global Underground label. Jedan je od najdugovječnijih glazbenika koji su svirali na poznatoj španjolskoj Ibizi. U klubu Space svirao je nevjerovatnih 17 godina i time zalužio status kultne zvijezde na otoku. Uz brojne nastupe diljem svijeta, Tom Novy se okušao i u raznim radijskim, te televizijskim formatima kao što su Radio Energy Munich, MTV- Battle of DJ’s, Nightlife.
{youtube}cgeEsvLhGqs{/youtube}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2