Skip to main content
  • alt
  • 21.05.2015.

Toxic, Šum i empatija

Vikend hidra već je pomolila svoje glave koje ti u uho u stereu šapuću dekadentna pitanja pokušavajući te omesti u svakodnevnim zadacima.

 
U DNK ti je upisano da se želiš micati, ali oni čija krv pumpa na elektroniku su posebna vrsta plesača. Da bi tvoje ludo srce dobilo onaj beat koji treba i vanjski poticaj s kojim će se uštimati prema bpm-ovima koji pulsiraju zrakom, One4One iznova donosi vikend plan.
 
Planov frend, program, tetovirao je na sebe 5. izdanje Grgoidnosti. Svaka dva tjedna Toxic viralno otrovnim optimizmom rspakirava svoju aparaturu ispred pulta. Tri desetljeća vještih prstiju na mikseti, nebrojene beskonačne noći i neraskidiva ljubav prema vinilu, pogurali su ga u partenon hrvatskih velikih. Antitoksini se ubrizgavaju u krvotok od petka, 22. svibnja od 23 sata pa do 6 ujutro dok ptice ne zaurlaju.

alt

 
Kada ispratimo petak u subotu se moraš zapitati stašno važno pitanje. Kome zaista šumi šum na umu kada šum šumi? Šum šumi tebi. Ugodni topao, pucketav i sveprožimajući. Ti samo donesi um a Sylph i Gogolesko će se pobrinuti za šum, kako kao odvojeni identiteti tako i kao hibridna prisutnost Emphatic Affinityja.
 
Život će od tebe tražiti puno, posebno ako želiš da bude dobar. Ponekad ne trebaš nikakve dramatične odmore da se um oporavi, ne trebaš grandiozna putovanja i skupe poklone, ponekad je samo dovoljno da netko razumije, da zna što ti treba bez da to moraš tražiti. Samo stani na podij, pusti empatima da učine ono što rade najbolje, ti se samo pojavi u subotu 23. svibnja u 23.35 i diši i pusti sve brige da otplutaju daleko gore, u stratosferu.

alt

 
Enjoy dragi naši! I znaš kako priča ide, ako ti padne na pamet ostati doma samo iznova pomisli: “Nikada više neću biti tako mlad kao noćas!”
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk