Skip to main content

Traum 05 uz francuskog techno gosta!

Osječani i Osječanke orijentirani na alternatvino uklubljavanje, 5. studenoga pozvani su na novu glazbenu epopeju TRAUM-a.

 
U epskoj floornoj manifestaciji osječki EPIC ima čast u subotu postati domaćinom novog TRAUM(atiziranja) u petoj i ujedno prvoj inačici nove hladnije sezone ritma. Plesali smo uz Francoise X-a u Hangaru, Concrete večeri na No Sleep Novi Sad na Exitovom stageu, i sada smo spremni za novog meštra elektronike uvezenog ravno ispod Eiffelova tornja. 
 
Antigone je sjajna zvijezda francuskog techno svoda. Kao onaj koji u rukama drži rezidentsku palicu pariške bombe Concrete kluba, unatoč mladosti u vinile je zakopan već čitavo desetljeće. Techno služi kao majčinski orijentir svega onoga na struju no nisu mu strani ni izleti u druga žanrovska susjedstva, jer imperativ je ipak iskrenost, autentičnost i atmosefrična konzistencija seta koji priča priče s pariških pločnika, a nova se priča baš u EPIC-u.

 
■ ANTIGONE (Construct Re-Form, Token, Concrete Music, Paris)
 
S nama je na štok subotnje ponoći oslonjena i naša Miss Sunshine. I dalje ostajući u sunčanom modusu svog izvornog imena, Sunčica je s osječkih floorova stvorila prekrasnu karijernu putanju pod aliasom Miss Sunshine koja se sada, za potrebe internacionalnog bujanja, zrelija i odraslija manifestira kao Insolate. Insolate ste kao vrsnu DJane, producenticu, vlasnicu vinyl only labela "Out of Place", dio TRAUM ekipe i neumornu promotoricu svega lijepog i glazbenog, mogli zateći u klubovima i festivalima kao što su Rex, Tresor, Club d’Anvers, ADE, Tomorrowland, Dimensions, Exit Fest… 

 
■ INSOLATE aka Miss Sunshine (Out of Place, Deeply Rooted, Osijek)
Volstera pak loviš u produkciji, DJ-ingu, organizaciji i kao jednog od supokretača Out of Place labela. Već dva desetljeća u potpunosti se pušta u ruke techno ljubavnici i prvi produkcijski zvučni eksperimenti našli su svoj dom na labelima poput Monocline-a, Microfreak-a, Fach Recordsa i Evasion Room-a. Slijedeći note put ga je često odveo pod berlinski svod čiji zvuk je posljedično posijao sjeme i u vlastitu produkciju. Tako je ujedno i prva vinilka s dislociranog ekscentričnog labela Out of Place i Volsterov Nihilist EP koji karakteriziraju neočekivana skretanja i grubi kozmički zapleti. Baš negdje u ovo vrijeme ritamskog mračnog i simultano optimistično novog nihilizma nastaju i Traum večeri.
 
■ VOLSTER (Out of Place, Osijek)
Kada već podobro osjećaš noć u tetivama, after u ruke od 6 ujutro preuzima KOLEK3K, a s nama plešeš do zauvijek za 50 novaca. Stoga pođi, upecaj si u subotu svoj sonični ep!
 
disco fever mobile
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
sibold mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web