Skip to main content
  • 29.03.2014.

Travanj u splitskoj Kocki uz techno i bass

Mračna selekcija ne plesne elektronike moderne produkcije, uznemirujući zvukovi komornog ambijenta, iskrivljenog techna, ukletog duba i ostatak nezgodnog materijala kojeg nemate priliku često slušati na ovim prostorima program je slušaonice Dom Lounge u splitskoj Kocki 3. travnja (četvrtak).

Piše: 


U petak 11. travnja iz Zagreba dolazi jedan energičan i stilski versatilan techno mačor čije ime već duži niz godina odjekuje brojnim klubovima domaće party scene, a i šire. Teo Harouda, nakon što je tek nedavno po prvi put gostovao u Splitu, pruživši splitskim rejverima nezaboravnu večer (i jutro) u klubu Jungla, odlučan je da zatrese svojim žestokim techno setom zidove i podije kluba Kocke. Za plesnu inicijaciju i utapanje ljubitelja elektronskog zvuka u duboke, groovy beatove predstavljamo stilsko osvježenje mladih splitskih DJ-eva, Prike i Konchasnessa.
{youtube}Tl0evugXeFM{/youtube}

Iduća slušaonica "Dom Lounge" na programu je 17. travnja gdje cijela Loopjunkies postava na okupu i za pultom, a druženje uključuje i nagradnu igru u kojoj ćete moći osvojiti nekoliko ulaznica za veliki subotnji događaj!

Subota, 19.04. Loopjunkies
Sam Binga se našao u samom žarištu novog vala „polomljenog“ ritma i privukao veliku pažnju samo jednim remixom (Rise Again od Blackjob-a) te uživa u podršci „velikih“ poput Rockwella, Kasre i Doc Scotta.
{youtube}WPNKngMSWL4{/youtube}

Ako sebe smatrate poznavaocem, ljubiteljem ili pratiteljem elektronske glazbe, a pogotovo ako sebe i svoj ukus stavljate u koš raznovrsnosti, onda vam Sam Binga kao ime sigurno nije prošlo neopaženo. A kad smo Bingu upitali što će nam servirati za ovaj uskršnji provod u Kocki odgovorio je: – „Fresh, weirdandstrictlyfire on thedancefloor.“

Uz Sama Bingu, podršku za pultom će pružiti ona najsvježija strana LoopJunkies kolektiva: Okor i Nortrom, a da iskustvo bude nezaboravno, optičkim iluzijama hipnotizirat će LoopJunkies grafički/motion dizajner Ante Šimić [Xplode]
{youtube}3Lm3FQxtCL0{/youtube}

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop