Skip to main content
  • alt
  • 10.10.2015.

Tromjesečni Jungla party raspored

Jungla je glasna, nabujala životom, natopljena i iznova reanimirana jesenskim kišama. Na zvučnim lijanama, isprepletenim u nerazmrsivu mrežu najboljih, još jednom te njišu visoko iznad tla običnog i svakodnevnog.

 
Pa bez puno intra da se bacimo direktno na stvar. Listopadsko otvaranje sezone s lišćem na pločnike ujedno noćas, 10. listopada, baca i party s detroitskom underground techno legendom DJ Boneom, kojem će se pridružiti domaći potporni stup scene Pero FullHouse i ujedno ćeš prisustvovati promo partyju za novi Moondance. 17. listopada se spremi za incident, jer Okac i DJ Jock bacaju novi Incident Night. 24. slavimo tri svjećice na torti Technotice na kojoj se osnivačima pridružuje i slovenska matrona Tea Vučković, dok 31. listopada na ulice tvoga grada izlaze demoni i vještice. Sakrij se pod krošnje Jungle s Miss Sunshine i Perom na jedan krvavo dobar Bloody Acid Halloween.

alt

 
U mjesecu u kojem cukaš van nešto deblje jakne s dna ormara, jer ime studeni dobro opisuje njegovu glavnu odrednicu, 7. prisustvuješ prvoj obljetnici Incident-a uz Kristinu Lalić, Okca i Jocka. Točno tjedan dana nakon, 14. studenog, za tvoje subotnje gušte ovdje su Oliver Deutschmann, i Pero FullHouse u još jednom naklonu Moondance festivalu. 21. studenog rezerviran je za Technoticu koja ovoga puta predstavlja Ant Brooksa uz podršku Jolly Jokea i Galinaca. Noć 28. biti će dugi all nighter u kojem te Pero poziva da se s njim izgubiš na industrijskim ulicama Detroita na Lost In Detroit partyju.

alt

Za uvećanu fotku skok ovdje.
 
Prosinac kao uvriježeni svjetski mjesec blagdana donosi mnogo toga. 5. prosinca započinjemo s razbijanjem šifri briga na Decoded Night gdje Edy C za pult poziva goste. 11. prosinca Technotica baca svoj Winter Festival uz Fernandu Martins i njen alias Dot Chandler, a hard techno dami se pridružuje Jolly Joke. Narednoga dana pult s gostima preuzima Galinac Galinac. 19. studenog još jednom smo zapleteni u Incident uz Tea Haroudu, Teychee, Okca i Jocka. 25. studenog nakon što si obrstio sve Božićne blagdanske stolove i proveo dan sa svojima sakupi drugu obitelj istomišljenika i kreni na X-mass Live uz Ivana Komlinovića, Jana Kinčla Zeroa i Peru. I konačna najveća fešta godine, posljednji pozdrav 2015. i uklizavanje u novih 365 dana radosti, 31. prosinca vrijeme je za New Year’s Recycle Marathon uz Alexandera Kowalskog i Jungla All Stars gdje će se na 2 floora party odvijati punih 14 sati, sve dok podobro ne zagaziš u prvi siječnja.
 
Jungla te poziva da prošećeš bez ustručavanja po divljoj strani ulice. Dobro nam došli na njihanje na glazbenim lijanama!
 
brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2