Skip to main content
  • alt
  • 1.04.2015.

Tvrdi techno za početak travnja u Sirupu

Vani zelenje, ptice urliću po granama, momci i dame zbacuju sa sebe nepotrebne slojeve odjeće a na ljepljivm flooru Sirupa i dalje na Escape večerima dere techno.

 
Basta suče rukave i brk i vraća se duboko duboko u podzemlje s naramkom vinilki na kojima je otisnuto Escape, dok Reversed Sentence ovoga puta ne lutaju među žanrovskim opnama već ostaju unutar teškog tvrdog udaranja, a Gars odvija sve ventile na najjače u onome u čemu je najbolji i pruža ti tvoj zasluženi techno bijeg.

alt

 
Reversed Sentence divna je glazbena fraza sastavljena od dva elementa, Branka Dalloša i Duje Jokića. Naslonjeni leđa o leđa donose neobičan mix glazbene harmonije. Dva fanatika, očiju neprekidno uprtih u nove vinile, zakopane dragulje iskopavaju svakodnevno i inkorporiraju ih u setove u kojima se zapliću u micro house, house, tech-house, minimal, minimal tech-house, minimal techno, dub techno, acid i čisto čekičanje tvrdog techna.
 
Basta, Gars i Reversed Sentence već pucaju prstu, izvode svoje mantre, rastežu se, škrguću zubima i pripremaju se za nove avanture iza pulta. Vidimo se u Sirupu u petak, 3. travnja. Plešeš od sat nakon što Pepeljuga ode kući do 8 ujutro i ubacuješ 35 u škrabicu. Pis aut!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2