Skip to main content
  • 22.01.2017.

Uključi se u live stream KSET-ove Kotlovnice

Sprema se novo izdanje Kotlovnice, u kojoj će se KSET pretvoriti u pravu zvučnu oazu tople house i techno glazbe.

Piše: 


Drugo ovosezonsko ključanje u KSETu će predvoditi Matija Dujić (_Cycle), te novo lice Josip Kornet, uz podršku rezidenata programa Ante MM & Mradar. Također, s velikim oduševljenjem u goste stiže Puležanin Alen Špionjak (Vakum) koji će sa svojim hardwareom odraditi live act baziran na Detroit sound-u i Electru. Da bi vizualna atmosfera bila na jednakom nivou kao i glazbena, pobrinut će se LucyLyu.  

Event počinje u subotu 28.01. u 22:00h, a traje do 03:00h, što zapravo znači 6 sati neprestanog guštanja u probranim selekcijama već spomenutih gostiju. Cijeli event, kao do sada, streama se na Youtube kanalu KSET-a tako u svakom trenutku možeš vidjeti kako se zabavljaju svi osim tebe.

Upad je 30kn, a sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koju možeš besplatno izraditi u istoimenom klubu u radnom vremenu dnevnog šanka od 9-16 sati svakim radnim danom ili na ulazu prije događanja kada će vas izrađivanje koštati 5 kuna.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2