Skip to main content
  • 22.04.2011.

Uskršnji Kanzyani – vikend preporuka

Ovaj produženi vikend sve podredite Uskršnjoj nedjelji i ne brinite ostaje Vam ponedjeljak za oporavak. Mi preporučujemo Valentina Kanzyania koji ovu godinu proslavlja dvadeset godina zavidne karijere i novi zvuk svog prvog autorskog albuma čiju kvalitetu možete provjeriti u splitskoj Jungli u kojoj će uz Kanzyania nastupiti Toni Juranović, Malesh i Miro.

Ništa Vas ne spriječava da već večeras počnete recimo u Labinu gdje na serial partija Back2Rave dolazi mladi talent iz Amsterdama Applescal koji je nedavno sa svojom glazbom gostovao u seriji CSI New York. U šezdesetminutnom live setu predstavit će uživo svoje izdane i neizdane stvari. Uz Applescala na eventu će zasvirati standardna Back2Rave postava: Zero, Seraphim Codex i Petar Dundov. U Sirupu je večeras istinska kontra revolucija koju predvode vođe anti marša Slovenac Felis Catus, Band From Japan i P.D.Ricco iz How Convinienta, dok su subotu podredili dubstepu uz Tunnidgu iz UK-a kao glavnu zvijezdu te naravno domaćie predstavnike tog zvuka DMT-a i Menigu. Dubrovnik u Ravelin također dovodi UK veterana i bivšeg Underworld člana Darrena Emersona. Klub Kocka u Splitu je domaćin Dom Lounge Easter Special večeri, ujedno i zadnje ove sezone, a nastupaju Oxide, Implant i Luka Lukač.

Nakon što u nedjelju obnovite svoj obiteljski život vrijeme je za obnovu Vašeg društvenog života. Ako niste na obali, Sirup je otvoren i treći dan gdje se njeguje tradicija darivanja uskršnjih jaja i gdje besplatan ulaz ostvarujete upravo tako da na ulaz donesete uskršnje jaje. Tamo će na svoj način Uskrs dočarati MR. DJ. Dario, a Aquariusu pak Eddy Ramich. WTF? Oldies Again u Vodice dovodi "staru" postavu techno strastvenika gdje će Pero-Fullhouse, Edy C., Ivan Komlinović i Soundlab dokazati da su baš kao i vino – što stariji to bolji.

Svima koji slave čestitamo Uskrs, nemojte polupati baš sva jaja, počnite polako, zadržite energiju i plešite sretno do ponedjeljka! Zagrijavanje uz posljednji promo od Malesha:)

{soundcloud}https://soundcloud.com/imalesh/promo-042011{/soundcloud}

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop