Skip to main content
  • 7.10.2011.

Vikend preporuka – Fedde le Grand i povratak Body & Soul ekipe

Malo kiše i niže temperature ne bi smjele utjecati na vašu vikend zabavu, upravo suprotno na dugo toplo ljeto najbolje će vas podsjetiti zvijezda ovogodišnjih ljetnih partija Fedde le Grand svojim večerašnjim nastupom u zagrebačkoj Shamballi, a generacije koje se rado sjećaju provoda na Body & Soul večerima u subotu mogu obnoviti lijepe uspomene.

Naslovna foto

Boogaloo Zagreb

Jedan od najpopularnijih nizozemskih DJ i producenata Fedde le Grand (pročitaj novi intervju) bukiran je sve nadolazeće subote u ovoj godini pa je klub Shamballa svoj FreSh program prebacio za petak u sklopu koje osim Fedde le Granda za DJ pultom nastupaju Shamballini resident DJ-i Joe 2 Shine i Marc Bucca, a atmosferu će dodatno zagrijati i sexy plesačice. Tvornica kulture otkad je u preuređenom prostoru otvorila vrata više ih i ne zatvara, tako će večeras ugostiti Jon Hopkins kojeg pamtimo s Illectricity festivala 2009., domaćini su mu Confusion crew, podrška Zanshin, polovica poznatog producentskog dvojca Ogris Debris, te Doze, austrijski DJ predstavnici. U Lemonu vas dočekuju domaći kreativci za pultom Le Chocolat Noir, Labosh i Qwerty, a u Sirupu live set Blaska.

Subota je rezervirana za obljetnice starih programa, ali i otvaranje novih klubova. Proslava 16 godina postojanja kluba Mungos u Kašini uz Mr. DJ Daria, koji je sinonim za taj klub i obratno govori dovoljno sama za sebe, za one koje nisu bili dio tog legendarnog doba i za one koji ga se rado sjećaju Mr. Dj Dario odvrtit će 6-satni set, dok će uvertiru odraditi Apple Juice. Dio te klupske generacije uživao je i u Body & Soul house večerima pa ne postoji prepreka da program ponovno zaživi svaku subotu. U novootvorenom klubu Groove u centru Zagreba, 6 poznatih zagrebačkih resident DJ-a : Active Line Six, Alen Kranzelic, Nikola Fuchkar, Kristijan Frković Frx, Toxic i Grade zabavit će nove i stare fanove. U Zagrebu se otvara još jedan novi noćni bar One4One u Savskoj 141 (pored Movie pub-a) i tom prigodom DJ-i večeri biti će Simeon, Matija Marinić i Domagoj Radas. Vraćamo se osnovama uz Becks to Basics i Sound Designers u Aquariusu, kao i raveu uz Back 2 Rave u Lamparni Labin. U Zagrebu još možete birati između Lemona gdje vrte M.I.L.E.i Boris Sofistifunk, Cab cluba i Sentimentala u Sirupu. Makina Exit otvara jesensku sezonu u Vodicama s Perom-Fullhouseom, Jungle Boyz aka Edy C & Aztec, Eggyem i Domagojem P., a riječki La Noche nudi techno: Zoky, Teo Harouda, Ogi, Fyuz, Guido Vs. Cepo i house arenu: Miss Soulfly, Mystic, Okmanow.

Ukoliko vam ne bude dovoljno zabave za vikend ili ipak odlučite ostati kući, iskupiti se svojim osjetilima za dobar provod možete i u utorak kad će u zagrebačkoj Areni u sklopu svjetske turneje "World Tour 2011" nastupiti jedan od začetnika elektronske glazbe, francuski kompozitor, izvođač i tekstopisac Jean Michel Jarre

 

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2