Skip to main content
  • parov stelar
  • 1.03.2012.

Vikend preporuka – Parov Stelar i Punks Jump Up

 Za svakoga ponešto. Zaista se ne možete požaliti na ponudu ovog vikenda, bitno jer samo odabrati srcem, noge će odraditi plesni dio.

Naslovna foto

Parov Stelar

Bilo da birate Hrvatsku, Sloveniju ili Bosnu i Hercegovinu, Split, Zagreb, Vinkovce ili Sarajevo svugdje se možete ugodno zabaviti. Tako vas u kinu Šiška u Ljubljani ovog  petka iščekuje Parov Stelar bend za koji kažu da imaju jedan od najupečatljivijih live nastupa elektronske glazbe  koji se trenutno može vidjeti. Stelar će pomicati glazbene granice na desetoj obljetnici programa Drumwise etikete.

{youtube}5WAzVxtKmKE{/youtube}

Na drugoj strani u zagrebačkom VIP klubu u ritmu disko muzike plesat će se uz Punks Jump Up i rezidente Handclap večeri SymboleOne i Ivu Starkovu. Deset godina Confusiona nakon Zagreba proslavit će se i u Splitu u klubu Minus3 uz CNFS postavu; Itch, Funk Guru i Phillipea.

{soundcloud}https://soundcloud.com/punks-jump-up/punks-jump-up-january-february{/soundcloud}

Petak je dan za  Radio 808 koji će u Medici uz  postav od 10 klupskih i radijskih DJ-a i DJ-ica pokušati dozvati proljeće. U prostoru kluba Attack izmjenjivat će se Phatt Phillie, Eddy Ramich, Ilko, Rea, Ineskich, Frx i Zero te VJ-ica Tanja & 400 zečeva, dok će u intimnijem prostoru Chakka’s Rooma plesnjak organizirati Pederiko, Stephanie i DennaM. Zijevanje uz njih dugo neće bit na pomolu.

{soundcloud}https://soundcloud.com/tsunami-wazahari/tsunami-wazahari-free-dub-mix-for-echo-beach-radio-show{/soundcloud}

U subotu u Močvari Trip to Zion slavi sedmi rođendan uz francuskog dubbera Tsunami Wazaharija i uzdanice hrvatske reggae/dub scene Riddim ‘n’ Culture i Homegrown Sound te ekipu koja je svih sedam godina bila dio kolektiva. Miss Sunshine je ovaj vikend došla malo u svoje krajeve pa u Vinkovcima nastupa na Guerrilla@Vanilla uz talijanskog producenta dj Manuel De La Mare i domaće DJ-e. Norman Doray je Shamballi, Billy Nasty u Sarajevu, Trigger je u Tvornici, Deja Vu u Sirupu, Tech your Soul u Jungli i Sound Designersi u Aquariusu, a Ogi u Stereo Dvorani. Detalje za vikend svakako provjerite u našem kalendaru i javite nam kako je bilo!

 

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk