Skip to main content
  • alt

Vikend u riječkoj NINI2

Postoji nekoliko gradova unutar Lijepe Naše koji su punktovi undergrounda, u kojima on buja i cvate i ni malo ga ne interesira žiža pozornosti jer zna da su njegova publika oni istinski zaljubljeni u ritam.

 
Jedan od naših punktova je i Rijeka kao dom nebrojenih rasplesanih duša koje će u subotu 4. srpnja okupiti zidovi i razglas riječkog kluba NINA2.

alt

 
Na line up su se upisali naša internacionalno potvrđena 4 jahača alektroničke apokalipse pa stegni žnjirance za Adooa, Fabiana Jakopetza, Labozza i Poco Locoa.
 
Svježa, kvalitetna, hrskava elektronika oderat će do 5 ujutro, nakon čega naravno slijedi nastavak i spuštanje niz padinu beata na afteru koji traje od 5 ujutro pa dok vas bedra ne izdaju. Cifra koju ubacuješ u škrabicu je 30 kn sve do 5 ujutro, dok dame kavalirski upadaju besplatno do 1 sat nakon što ure otkucaju ponoć. Nakon što se horizont zarumeni i after počne svi upadaju za 20-ku.
 
Dakle na party obvezno ponijeti: dobru volju, osmijeh, entuzijazam i glad za glazbenim avanturama. Nemoj ostaviti Ninu da ćeka! Vidimo se!
brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
disco fever desktop